Insta Trends: Galaxy Fashion on Prinxy

Te joci Insta Trends: Galaxy Fashion pe Prinxy

Povestea jocului Insta Trends: Galaxy Fashion

Pregătește-te să pornești într-o călătorie la modă în centrul Universului împreună cu Prințesele tale Disney preferate! Surorile Frozen și prietenele lor Rapunzel, Moana și Ariel sunt responsabile pentru călătoria ta de neuitat în acest nou joc de îmbrăcăminte pentru fete numit Insta Trends: Galaxy Fashion . Sunteți gata să vă alăturați lor?

Dar înainte de a săpa prin secțiunea lor impresionantă de costume galaxie, permiteți-mi să vă spun ce veți descoperi în   joc de îmbrăcare prințese pentru fete. Insta Trends: Galaxy Fashion este o combinație dintre cel mai recent album al lui Doja Cat, numit Planet Her și filtrul Northern Lights, care este atât de popular pe Instagram. Acest amestec unic este completat de o selecție impresionantă de costume și unele dintre cele mai tari accesorii pe care le-ați văzut vreodată. Să începem cu asta, doamnelor!

Prima garderobă inspirată din spațiu pe care o veți descoperi în jocul nostru online de îmbrăcăminte este Queen Elsa’s . Răsfoiți prin garderoba ei colorată, puneți-o să încerce toate acele bluze drăguțe personalizate și alegeți-vă preferata cu care să o îmbrace. Apoi, continuă și găsește o pereche de jambiere care să se potrivească. Termină-i aspectul elegant de astronaut cu o coafură nou-nouță, care poate veni în degrade violet sau albastru. Surprinsă sub un spectacol de stele căzătoare, prințesa Disney Rapunzel ar putea folosi sfaturile tale în materie de modă în continuare. Continuați-vă aventura unică în jocul nostru exclusiv Prinxy pentru fete și vedeți ce costum uimitor de astronaut puteți găsi pentru prințesa noastră cu păr lung. Rapunzel este o mare fană a salopetelor, așa că un costum strâmt este tot ce are nevoie pentru a ieși în evidență. Alegeți unul întunecat sau deschis la culoare și accesorizați-l cu gadgeturi sofisticate pe care le-ar putea folosi atunci când călătorește prin spațiul cosmic.

Planet Her a devenit recent și casa prințesei Ariel . Sirena cu părul roșu a renunțat la regatul ei subacvatic pentru a asista la dansul luminilor care are loc pe această planetă spectaculoasă din centrul universului. Nuanțele de galben, portocaliu, nisip și albastru stăpânesc noua lume a lui Ariel, iar fata noastră are nevoie de ajutorul tău pentru a se potrivi. Ținutele și costumele din două piese cu imprimeu Galaxy sunt disponibile în garderoba spațială a lui Ariel. Ce ai de gând să alegi pentru ea? Încearcă tot ce îți place cel mai mult și termină noul look al lui Ariel cu o coafură colorată cu coci spațiali. Ești pregătit pentru încă ceva? Atunci haideți să vă continuăm aventura în acest joc de modă cu o altă provocare. Anna este următoarea prințesă care va descoperi sfaturile și trucurile de modă și este gata să fie impresionată. Puteți încerca să creați o ținută nepotrivită pentru prințesa noastră sau puteți merge în siguranță și o sfătuiți să poarte un costum drăguț într-un unicolor.

Nu în ultimul rând, poți să alegi o salopetă galaxie pentru cea de-a 5-a fetiță Disney, prințesa Moana . Colecția ei de ținute pentru astronauți vine într-o mare varietate de culori și se remarcă prin accesorii supradimensionate și croieli șic. Nu uita sa-i completezi look-ul cu o noua coafura si cu accesorii statement.

Distrați-vă de minune jucând jocul Insta Trends: Galaxy Fashion pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri cu prințese spațiale de la Prinxy.app:

  1. Ellie în spațiul cosmic
  2. Prințesa Călătorie în timp
  3. Prințesa trimisă în viitor