Planificatorul meu pentru anul perfect on Prinxy

Te joci Planificatorul meu pentru anul perfect pe Prinxy

Povestea jocului Planificatorul meu pentru anul perfect

Belle a decis să facă din 2021 cel mai bun an al său, așa că, chiar și din primele zile ale noului an, a făcut o listă scurtă de rezoluții. Are un plan perfect pentru Anul Nou, dar are nevoie de ajutorul tău pentru a se ține de el. O vei ajuta? Alăturați-vă ei pentru a începe jocul de îmbrăcăminte My Perfect Year Planner pentru fete și ajutați-o pe prințesa Belle să intre în noul ei stil de viață, descoperind 12 activități unice care sunt listate în planificatorul ei.

Dar, primul lucru mai întâi! Belle știe că planificarea activităților este primul pas în realizarea lor. Anul acesta, fiecare lună va fi o nouă aventură. Ești gata să descoperi cum își va condimenta zilele? Apoi atingeți butonul „Următorul”, rotiți roata și pregătiți-o pentru prima aventură distractivă. Știm că unele dintre rezoluțiile Belle ar putea fi și ale voastre, iar acest lucru va face acest joc online de prințese și mai distractiv de jucat. Deci, dacă intenționați să petreceți mai mult timp la sală sau să explorați natura, sau dacă doriți să luați și câteva cursuri de gătit sau dacă sperați să trăiți experiența completă a balonului cu aer cald, atunci My Perfect Year Planner este jocul pentru voi doamnelor!

Cele mai noi piese de îmbrăcăminte și accesorii au fost ambalate în acest joc de modă ! Printre marea varietate de haine, puteți găsi unele dintre articolele semnate ale Bellei, cum ar fi rochia ei galbenă de prințesă, dar de data aceasta în linii moderne sau blaturi cu imprimeu trandafir chic pe care le puteți asocia cu fuste, blugi sau pantaloni capri. Belle este o adevărată fashionistă la inimă care trebuie să-și păstreze privirile zilnice la ultimele tendințe, iar aici o puteți ajuta. Cea mai bună parte? Acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete vă poate servi și ca inspirație dacă sunteți în căutarea unor idei noi de îmbrăcăminte pe care să le purtați atunci când faceți grădină, când mergeți la înot sau când schiați în Aspen. Belle nu pierde niciodată ocazia de a ieși în evidență și poți învăța de la cei mai buni cum să o faci!

Iată cum se joacă! Atingeți jurnalul de pe planificare și așteptați rotirea roții. Când se oprește, vei descoperi una dintre rezoluțiile Belle și un dulap plin cu toate hainele, bijuteriile și accesoriile de care ai putea avea nevoie pentru a o ajuta să arate grozav în timp ce învață o nouă abilitate. Apoi, răsfoiți prin garderoba ei, amestecați și combinați piesele vestimentare care vă plac cel mai mult cu accesoriile potrivite și îmbrăcați-o pentru activitatea dată. Nu uitați să-i aranjați părul pentru un aspect complet nou. Reveniți la volan, rotiți-vă din nou și creați un alt #ootd uimitor pentru frumoasa noastră prințesă. Nu vă opriți până nu ați reușit să finalizați toate cele douăsprezece look-uri din această provocare de îmbrăcare online!

Distrează-te minunat jucând jocul meu de îmbrăcăminte My Perfect Year Planner pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată câteva alte Jocuri cu Princess pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Fashionista pe tot parcursul anului: Eliza
  2. Fashionista pe tot parcursul anului: Annie
  3. Fashionista pe tot parcursul anului: Goldie