Estetica de vară on Prinxy

Te joci Estetica de vară pe Prinxy

Povestea jocului Estetica de vară

Vara este aici, iar acești 5 BFF se bucură deja de ea cu stil, cu excursii uimitoare în jurul lumii! Anul acesta, fiecare dintre ei și-a ales o destinație unică pentru vacanța de vară, dar se mențin la curent trimițându-și reciproc multe poze. Până la sfârșitul verii, vor fi realizat un album cu cele mai frumoase locuri pe care le-au vizitat în această vacanță de vară mult așteptată. O pot numi Summer Aesthetics și, cu ajutorul tău, o vor popula cu peisaje spectaculoase, ținute de vară uluitoare, băuturi reci delicioase și #goodvibesonly. Alăturați-vă lor și pregătiți-vă să descoperiți cele mai frumoase culori ale verii în acest joc de îmbrăcăminte gratuit pentru fete.

Vara este anotimpul preferat al multora, iar fetele noastre sunt mari fane ale ei. De obicei, își petrec perioada de vacanță explorând plaje sălbatice, participând la cele mai tari petreceri la piscină sau retrăindu-și copilăria cu o vizită la bunici. Este ceea ce îi ajută să se reîncarce și nu există nimic altceva care să poată concura cu câteva săptămâni de zile fără griji și vesele sub soare. Moana, Merida, Belle, Aurora și cea mai bună prietenă a lor Emma, sunt fetele care te invită să le descoperi destinațiile preferate de călătorie în vacanța de vară în timp ce joci Jocul de îmbrăcăminte estetică de vară pentru fete online pe Prinxy.app!

Prima ta oprire în jocul nostru online de îmbrăcăminte , Italia uimitoare! Aici te alături minunatei Emma pentru un picnic într-o grădină de lămâi. Ea a găsit acest colț superb de rai ascuns pe Coasta Amalfi și are noroc să se bucure de un picnic privat aici. Doar voi doi, parfumul de lămâie și ciripitul vesel al păsărilor. Să vedem ce ar trebui să poarte pentru această ocazie. Garderoba de vară a Emmei este guvernată de imprimeuri florale anul acesta, iar tu poți să-i alegi ținuta zilei dintr-o selecție largă de rochii fără umeri, topuri cu bretele spaghetti și fuste minunate. Completează-i aspectul final cu o coafură creț și bijuterii la alegere. Super treabă, doamnelor! Urcă-te într-un avion și pregătește-te să o întâlnești pe Prințesa Moana!

Prințesa Moana a călătorit în Bali pentru vacanța de vară și aici se va bucura de un stil de viață insular atemporal. O vei ajuta să arate grozav pentru ședința foto de astăzi? Va avea loc în mijlocul unei jungle, cât de tare este asta? Verificați garderoba de vară a Moanei, puneți-o să încerce toate ținutele care vă plac cel mai mult și alegeți una care să o ajute să iasă în evidență în timp ce este înconjurată de natura verde și păsări viu colorate. Ești pregătit pentru următoarea ta destinație? Jocul nostru de prințese te va duce la Londra în continuare, unde tu și Merida veți descoperi una dintre cele mai frumoase străzi din oraș! Notting Hill este în plină floare, iar Merida plănuiește să facă pozele pe care le va pune în albumul Summer Aesthetics. Dar ce ar trebui să poarte? Nuanțele de roz și violet domină peisajul, iar ceva roșu sau ceva albastru o va ajuta să iasă în evidență. Ești pregătit pentru încă ceva?

Jocul nostru pe tema verii nu ar fi complet fără o excursie la bunicii Aurorei! Desculți, în grădina inundată de o oră de aur perfectă, tu și Aurora veți avea cel mai bun timp vreodată. Treceți-vă degetele prin garderoba ei la modă, inspirată de estetica Cottagecore și vedeți ce ținută minunată puteți alege pentru ședința foto a Aurorei în curte. Nu în ultimul rând, ești invitat să te alături frumoasei Belle în Grecia. A o îmbrăca pe Belle într-un costum de baie uluitor este ultima provocare pe care trebuie să o îndeplinești în jocul nostru de modă gratuit pentru fete! În cele din urmă, salvează-ți creația și distribuie-o prietenilor tăi!

Distrați-vă de minune jucând jocul Summer Aesthetics pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de vară de la Prinxy.app:

  1. Vacanta ta de vara
  2. Sărbătoarea de vară
  3. Printesele Petreceri de vara