Ce aș purta dacă aș fi ... on Prinxy

Te joci Ce aș purta dacă aș fi ... pe Prinxy

Povestea jocului Ce aș purta dacă aș fi ...

Dacă doamnelor iubiți provocările de modă online la fel de mult ca noi, atunci trebuie să jucați noul nostru joc de îmbrăcat pentru fete! Jocul este inspirat de tendința TikTok #whatidwear și, în timp ce îl jucați, sunteți provocat să o ajutați pe prințesa Jasmine să exploreze idei de îmbrăcăminte ciudate pentru a-și crea propriul videoclip pentru provocare. Începeți cu „ Ce aș purta dacă aș fi un ... ” și vedeți ce ținute grozave puteți pune împreună pentru prințesa noastră cu părul negru!

Dar mai întâi, să descoperim cele șase situații pe care prințesa Jasmine le-a luat în considerare pentru această provocare de modă. Citiți-i cu atenție ideile și apoi ajutați-o să aleagă ținuta potrivită pentru fiecare dintre ele! Uh, la la! Se pare că o începe într-un stil mare! Deci, aici vine prima sarcină pentru tine. Ce ar trebui să poarte dacă ar fi o ... moștenitoare milionară? Ar trebui să fie ușor! O rochie de designer, tocuri scumpe, bijuterii cu diamante și o tunsoare perfectă. Opulența este eticheta care ar trebui să reflecte costuma ei nebună bogată de prințesă! Apoi, fii gata să ieși din obișnuit! Simțiți-vă provocat să o îmbrăcați ca un acrobat de circ! Amestecă-ți topul cu paiete preferat cu o fustă de tutu sau cu pantaloni scurți șic împodobiți cu pene false, apoi completează aspectul ei de fată de circ cu cercei cu ciucuri supradimensionate. Nu uitați să selectați și recuzita potrivită pentru ea. Două din șase ținute sunt în jos. Ești curios care este al treilea pe lista ei?

Continuați să jucați acest joc de prințesă online și ajutați-o să decidă despre urmatoarele ei ținute, omul de știință rachetă! Prințesa Jasmine este o adevărată fashionistă, așa că, chiar dacă slujba este serioasă, și-ar păstra ținutele la curent cu cele mai noi tendințe. În garderoba științifică a lui Jasmine, veți găsi o selecție impresionantă de ținute cu straturi la modă, care prezintă pantaloni scurți safari, fuste mini creion, cămăși, bluze cu imprimeuri NASA și blazere. Puneți-o să le încerce pe cele care vă plac cel mai mult, alegeți ținuta de om de știință câștigătoare pentru provocarea ei și accesorizați-o cu cizme de piele și bijuterii inspirate de știință. Bravo, doamnelor! Apoi, găsiți trenchul sau rochia în carouri potrivită pentru aspectul ei de detectiv adolescent și vedeți ce ținută rece în culori pământii puteți pune împreună pentru ținuta ei de safari. Mai aveți idei pentru încă un look? Continuați să jucați acest joc de modă online și fiți pregătiți pentru o surpriză!

A șasea ținută de care are nevoie pentru videoclipul ei te provoacă să creezi cel mai tare look de festival. Ea cântă ca DJ și poți înnebuni cât vrei! Puteți alege topuri, mini-fuste din latex, rochii spaghete sau chiar mini-rochii cu decupaje jucăușe. Instrumentele și microfonul sunt obligatorii, așa că asigurați-vă că alegeți câteva!

Perfect, acum să punem aceste haine se răcească într - un film video virale și a vedea dacă Prințesa Jasmine poate câștiga provocarea #whatidwear pe TikTok. Distrează-te minunat jucând cele mai bune jocuri de îmbrăcat pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată trei jocuri TikTok pe care ar trebui să le verificați:

  1. E-girl Fashion Meiker
  2. Transformarea E-fetelor
  3. Coafuri Cyberpunk 2200