Prințesele Animal Prints Obsession on Prinxy

Te joci Prințesele Animal Prints Obsession pe Prinxy

Povestea jocului Prințesele Animal Prints Obsession

Prințesele Pocahontas și Jasmine au o nouă obsesie a modei. În acest sezon nu se pot sătura de amprente animale - în toate culorile. Nu este de mirare că ar vrea să poarte haine cu imprimeu animal toată ziua. Joacă jocul de îmbrăcat prințesele Animal Prints Obsession pentru fete online la Prinxy.app, alătură-le într-o sesiune rapidă de cumpărături la mall și ajută-le să cumpere cele mai noi haine, încălțăminte și accesorii imprimate cu animale!

Imprimarea animalelor este una dintre tendințele modei pentru 2020, deși popularitatea acestui tipar atrăgător nu a dispărut niciodată. Imprimeul rămâne puternic ca o tendință pentru sezonul ploios, iar în acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete, veți descoperi imprimeul leopard, pielea de șarpe, dungile de zebră și chiar modelele de tigru pe rochii, blaturi, jachete de costume, pantaloni, pantofi și poșete. Este un model surprinzător de versatil și poți îmbrăca cu ușurință aspectul în sus sau în jos. Poți să fii îndrăzneț și să îmbraci diferitele amprente ale animalelor într-o ținută care dă drumul la maxilar sau poți pur și simplu să te concentrezi pe un articol imprimat și să pui laolaltă ținuta zilei în jurul său. Suntem deja curioși să vedem ce veți alege pentru acești doi BFF. Ești gata să-ți arăți abilitățile?

Dar mai întâi, să mergem la un mall pentru a cumpăra niște lucruri de modă tipărite cu animale. Alăturați-vă prințeselor la cumpărături , faceți clic pe toate costumele și accesoriile imprimate pentru animale, apoi ajutați-le să încadreze noile articole în garderoba lor. Apoi, pune-ți la încercare abilitățile de styling și creează câteva priviri la vârful modei! Pentru Jasmine , puteți alege o rochie midi leopardă și să o împerecheați cu botine, o jachetă elegantă din piele și o coafură nouă. Sau, poți alege pur și simplu o bluză fuchsia, o împerechează cu jambiere din piele și îi faci ținuta să iasă în evidență cu o haină lungă imprimată cu animale. Pentru Pocahontas , puteți amesteca o rochie cu imprimeu zebră, cu o haină din blană artificială și cizme roz, sau puteți alege un top crop imprimat din piele de șarpe, o fustă cu paiete, o pereche de cizme înalte la genunchi și o geacă de costum imprimată cu zebră. De asemenea, aveți eșarfe, genți de mână, pălării și ochelari de soare pentru a-și completa aspectul.

Lăsați creativitatea să se elibereze în timp ce jucați acest joc de prințesă cu temă de modă online la Prinxy.app și distrați-vă creând look-uri ieșite din comun pentru aceste frumoase fashioniste!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online de îmbrăcat prințesă pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de modă GRATUITE pe care ar trebui să le verificați:

  1. Tendințe holografice
  2. Ellie urmărește tendințele modei
  3. Princess Plaid Trend Fashion