Gătit în bucătăria bucătarului on Prinxy

Te joci Gătit în bucătăria bucătarului pe Prinxy

Povestea jocului Gătit în bucătăria bucătarului

Ai dorit vreodată să fii bucătarul șef al unui restaurant aglomerat? Ei bine, iată șansa ta! Ridicați-vă mânecile, legați-vă părul și începeți cu jocul Cooking In The Chef's Kitchen pentru fete!

Aceasta este oportunitatea pe care o așteptați, sunteți gata pentru ea? În acest joc de gătit nou-nouț, veți obține o bucătărie profesională echipată cu cele mai noi aparate, un meniu gros plin de feluri de mâncare delicioase și niște bani pentru prima zi în noua bucătărie. Deci, să începem ziua cu o distracție de cumpărături la magazinul alimentar local! Ești gata să descoperi mai multe? Derulați în jos pentru detalii ⬇️

Dar primul lucru mai întâi! Să mergem la cumpărături! La începutul jocului, primiți niște bani pe care îi puteți cheltui la magazinul alimentar. Mergeți mai departe și cheltuiți-le cu înțelepciune! Cumpărați fructe și legume, podea, ciocolată, siropuri, ulei și tot ce credeți că ați putea folosi pentru primele rețete din acest nivel joc de gatit pentru fete. Asigurați-vă că economisiți niște bani pentru a cumpăra electrocasnice. Te vor ajuta în bucătărie.

Bună treabă, doamnelor! Acum, că aveți elementele de bază pentru a începe distracția, îndrăzniți să deschideți meniul pentru a afla ce veți găti astăzi. Primul nivel din acest joc gratuit de gătit aduce patru rețete din meniul micului dejun. Există atât mâncăruri dulci, cât și sărate cu care să începeți dimineața, dar în funcție de articolele pe care le-ați cumpărat înainte, veți găti doar anumite feluri de mâncare. Sună distractiv, nu? Urmați sfaturile și trucurile oferite de fiecare rețetă, gătiți cât de bine puteți și serviți vasul clientului dvs., așteptând cu răbdare să guste din mâncarea dvs.

Impresionați-vă costumele cu abilitățile dvs. uimitoare de gătit, colectați-le sfatul și folosiți banii pentru a cumpăra ingrediente noi și aparate de bucătărie pentru afacerea dvs. în creștere. Nu ratați niciun pas în procesul de gătit ... un fel de mâncare perfect făcut va aduce și câteva stele aurii. Colectează-le pe toate și deblochează noi rețete provocatoare pe măsură ce avansezi în această provocare distractivă de gătit. Vă întrebați deja ce urmează după Meniul Micului dejun? Există meniul Fast Food, apoi urmează meniul Everyday Lunch, Meniul Mexican Food și, desigur, Meniul Prânz de sărbători. Le veți găti pe toate?

Distrează-te jucând jocul Cooking In The Chef's Kitchen pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosește mouse-ul în timp ce lucrezi în bucătăria noastră virtuală

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri alimentare pe care ar trebui să le verificați:

  1. Surpriza de coacere
  2. Petrecere Pizza Princesses
  3. Blackforest Cake Maker