Următorul Supermodel Stars on Prinxy

Te joci Următorul Supermodel Stars pe Prinxy

Povestea jocului Următorul Supermodel Stars

V-ați întrebat vreodată ce este nevoie pentru a deveni un supermodel de succes? În Next Supermodel Stars , veți afla care sunt cele patru etape prin care trebuie să treacă orice fată care dorește să devină un supermodel celebru. Alăturați-vă celor 4 BFF și, pas cu pas, îi ajutați să-și construiască cariera de modelare a viselor lor în timp ce jucați acest joc online pentru fete. Ești pregătit pentru cursurile de modelare?

Există patru etape principale pe care trebuie să le iei în considerare atunci când visezi o carieră de model. O să le acoperim pe toate, dar mai întâi alegeți fata pe care doriți să o însoțiți în aventura către o carieră de modeling de succes. Apoi, exersează împreună cu ea în acest joc distractiv și captivant pentru fete. Prima provocare de modă pe care trebuie să o finalizați este cumpărăturile distractive experienţă. Ca model, trebuie întotdeauna să fii îmbrăcat în cele mai noi tendințe ale modei, iar aspectul tău zilnic trebuie să fie orice altceva decât obișnuit. Așa că ia-ți coșul de cumpărături și du-te la mall. Cumpără tot ce scânteie bucurie și încearcă să eviți piesele și accesoriile urâte de îmbrăcăminte. Când ați adunat suficiente rochii elegante, pantofi, ghearele și bijuteriile, întoarceți-vă la studio și ajutați-vă supermodelul să se pregătească pentru primul podium. Nu există reguli specifice modei pe care trebuie să le urmați în timp ce jucați acest joc distractiv de îmbrăcat pentru fete. Îți poți lăsa imaginația să se elibereze și să-ți asociezi toate piesele și accesoriile de îmbrăcăminte preferate într-un aspect declarativ.

Slujbe grozave, doamnelor! Ești gata să descoperi a doua etapă din cariera unui supermodel? Este etapa dietei. Modelele trebuie să-și păstreze silueta în formă și trebuie întotdeauna să acorde atenție mâncării pe care aleg să o mănânce. Mâncărurile sănătoase și cursurile de gimnastică mențin aceste fete în formă și în cea mai bună formă. Apoi, în jocul Next Supermodel Stars , voi fetele sunteți provocate să finalizați o provocare de memorie. Întoarceți două cărți în același timp și vedeți cât de repede puteți finaliza provocarea alimentației sănătoase în timp ce vă exersați abilitățile de memorie. Când ați finalizat toate provocările din jocul de puzzle cu dietă sănătoasă, puteți pregăti o masă sănătoasă pentru supermodelul dvs. Alegeți dintr-o varietate de salate proaspete, boluri de granola, smoothie-uri delicioase și cafele preferate și puneți-le într-un plat de prânz instagrammable.

Apoi, ar trebui să învățați cum să faceți față concurenței. Unele fete pot fi cu adevărat rele atunci când simt că slujba lor este amenințată de colegi muncitori, creativi și încep să se comporte greșit. Aflați câteva trucuri și sfaturi și învățați-i pe lecții rivalii tăi strecurându-le aspectul. Poți termina jocul de slăbiciune fără să fii prins de Olivia fantezistă? Nu în ultimul rând, învață cum să pozezi ca un supermodel pe pistă. Cu această etapă completă în patru etape, sunteți acum gata să începeți propria carieră de model!

Distrează-te minunat jucând jocul Next Supermodel Stars pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Supermodel pe care ar trebui să le verificați:

  1. BFF-uri celebre
  2. Fashioniste celebre
  3. Supermodel Fashion Lookbook