Bună, Mello on Prinxy

Te joci Bună, Mello pe Prinxy

Povestea jocului Bună, Mello

Dacă copiii dvs. sunt în căutarea a ceva distractiv de jucat astăzi, atunci nu căutați mai departe. Vă invităm să faceți testul de marshmallow în acest joc captivant numit Hello Mello . Ești gata să afli mai multe?

Să ne întâlnim cu personajul nostru principal! Numele ei este Mello și este o marshmallow jucăușă, pufoasă, albă, care te va distra astăzi. Provocarea pe care o aduce Mello este un joc diferențial în care îți poți testa abilitățile de observare. Pur și simplu, tot ce trebuie să faceți atunci când jucați jocul Hello Mello este să descoperiți un intrus într-un lot de pufuri de același fel. Adevăratul truc este să o faci înainte de expirarea timpului. Ești pregătit pentru această sarcină?

Apoi, să începem cu jocul Hello Mello pentru fete! În primul rând, trebuie să învățați cum să o jucați. Există un tutorial pas cu pas disponibil la începutul jocului, nu sări peste el. Apoi, distrează-te arătându-ți abilitățile. Scanați grila plină de marshmallows amuzante și faceți clic pe cea pe care o găsiți ușor diferită, dar țineți și ochii pe cronometru. Pe măsură ce avansați în joc, pătratele din grilă devin din ce în ce mai mici și vor fi adăugate din ce în ce mai multe marshmallows. În acest moment, identificarea diferitelor devine și mai dificilă, dar ori de câte ori sunteți blocat, puteți folosi pur și simplu lupa pentru o mână de ajutor. Este disponibil în colțul din stânga jos.

Motivul pentru care ne jucăm cu aceste pufuri în loc să le gătim la focul de tabără este simplu. Finalizezi provocare după provocare pentru a ajunge la jocul de decorare Mello. Cu fiecare nivel nou pe care îl finalizați, un nou articol devine disponibil în selecția specială de topping-uri a lui Mello și puteți personaliza aspectul marshmallow după cum doriți. Reveniți la jocul de decorare Mello cât de des puteți și delectați-vă prietenul pufos cu noi culori pastelate, contacte nebune, glazuri și toppinguri la alegere.

Distrează-te minunat jucând jocul Hello Mello pentru copii online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc captivant pentru băieți și fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de îmbrăcat pe care ar trebui să le verificați:

  1. Ziua Îmbrățișării unui prieten
  2. Provocarea Twinchella
  3. Premiul Superstar Kitty Fashion