Retete Hazel And Mom: Pecan Pie on Prinxy

Te joci Retete Hazel And Mom: Pecan Pie pe Prinxy

Povestea jocului Retete Hazel And Mom: Pecan Pie

Seria de gătit a lui Hazel și a mamei continuă cu o nouă aventură. De data aceasta Hazel avea chef de o delicioasă plăcintă de toamnă, iar mama ei o va surprinde cu o delicioasă plăcintă cu nuci. Puteți afla câteva sfaturi uimitoare de copt de la mama lui Hazel în acest joc de gătit online pentru fete. Ești gata să încerci? Apoi începeți cu jocul Rețete Hazel and Mom: Pecan Pie pentru fete și învățați cum să faceți acest desert delicios pe cont propriu!

Plăcinta cu nuci este un desert tradițional american de Ziua Recunoștinței și este considerată o specialitate din sudul SUA. De obicei, se servește cu frișcă sau o lingură de înghețată, dar Hazel preferă siropul de porumb pentru ea. Este într-adevăr o chestiune de gust, dar hai să învățăm cum să o facem mai întâi și apoi putem decide asupra toppingului. Deci, suflecă-ți mânecile, spală-te pe mâini și fii pregătit pentru un curs distractiv de gătit! Există patru etape importante pe care trebuie să le parcurgeți în timp ce jucați jocul de gătit Hazel And Mom: Pecan Pie online la Prinxy.app. Completați-le pe toate pentru a învăța cum să faceți cea mai bună plăcintă cu pacanele vreodată împreună cu aceste două personaje iconice.

În continuare, să facem crusta de plăcintă. În acest joc de gătit online, mama lui Hazel va folosi o patiserie de unt pre-făcută. Îl puteți cumpăra de la un supermarket local sau îl puteți face singur. Dar, indiferent de originea produselor de patiserie, asigurați-vă că completați bine faldurile subțiri pentru a vă asigura că coaja de plăcintă se va coace perfect. Înainte de a pune plăcinta la cuptor, umpleți tava cu fasole de copt și coaceți crusta timp de 15-20 de minute până când laturile sunt stabilite. Lăsați să se răcească și între timp faceți umplutura plăcintei.

Trageți și fixați ingredientele uscate într-un castron mare și amestecați-le bine. Adăugați treptat ouăle, extractul de vanilie, amestecați prin nuci pecan și apoi turnați amestecul în cutia pentru tarta. Puneți din nou plăcinta în cuptor și coaceți-o din nou până se rumeneste. Rețineți că umplutura ar trebui să se clatine puțin în centru atunci când este agitată. Lăsați-l să se răcească subțire timp de cel puțin 1 oră. Apoi serviți-l cu sirop de porumb și câteva pecanuri în plus.

Bucurați-vă de jocul Rețetelor Hazel And Mom: Pecan Pie joc de gătit pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de copt pe care ar trebui să le verificați:

  1. Kitty's Bakery
  2. Cafe Milkshake
  3. Surpriza de coacere