Machiaj Festival Vibes on Prinxy

Te joci Machiaj Festival Vibes pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj Festival Vibes

Intră în lumea plină de farmec a Festivalului Coachella cu noul joc interesant de fete numit Festival Vibes Makeup . Pornește într-o călătorie plină de culoare cu superba Ellie, care se pregătește să participe la cel mai mare și mai grooviant festival al anului - Coachella!

Festival Vibes Makeup nu este doar un joc, ci un carnaval de culori și stiluri, care încapsulează spiritul vibrant al Festivalului Coachella. Ea stârnește artistul de machiaj interior al tuturor celor care joacă, transformând-o pe Ellie într-o divă uimitoare a festivalului. În timp ce jucați acest joc de machiaj Prinxy, doamnelor, puteți descoperi fiorul amestecării și asortării, creând look-uri funky, boho sau grunge. Scopul este de a accentua frumusețea lui Ellie în timp ce face o declarație dramatică la cel mai așteptat festival de pe planetă. Hai sa incepem!

Pregătirea începe cu un machiaj neon , împletit cu un aspect pop artsy. Treceți-vă degetele prin colecția extinsă de farduri de pleoape vibrante, rimel colorat, rujuri strălucitoare, sclipici strălucitoare pentru sprâncene, pietre prețioase strălucitoare pentru față și o gamă largă de bijuterii și accesorii uimitoare și selectați-vă preferatele pentru a crea un aspect de machiaj neon care o va ajuta să iasă în evidență. a multimii. Nu uitați, doamnelor, părul este o extensie a look-ului, iar coafurile încântătoare completează makeover-ul. Un aspect în care voi, micii artiști, vă puteți adânci este o combinație înflăcărată de nuanțe de fard de pleoape neon, combinate cu rimel neon și asortate cu ruj neon. Completat cu pietre prețioase irizate aderate în jurul ochilor ei și o sprânceană subțire, aspectul emană un stil sălbatic, de culori de curcubeu. Un alt aspect care poate fi creat joacă cu fardurile de pleoape pastelate, rujul roz moale și bijuterii ciudate pentru față, aducând un element de blândețe atmosferei artistice vibrante.

A doua unitate a jocului o introduce pe Ellie într-un aspect de machiaj boho-aztec . Aici, puteți alege dintr-o selecție largă de farduri de pleoape, rimel colorate, rujuri îndrăznețe și sclipici pentru sprâncene. Adevăratul remarcabil al acestui look este vopseaua de față de inspirație tribală și tatuajele aztece care pot fi răspândite pe față, gât și piept pentru a conferi un spirit boem autentic. Un aspect aici ar putea include o bază de fard de pleoape de teracotă, un rimel negru și o nuanță de ruj rustic profund. Cu tatuajele aztece complicate întinse pe gât și pictura de față care evidențiază fruntea și obrajii, acest look emană o atmosferă boho-aztecă. Un alt aspect posibil oferă o abordare mai blândă cu fard de ochi coral, rimel colorat, ruj nud și tatuaje subtile cuplate cu vopsea de față simetrică.

Urmează aspectul de machiaj grunge . Aici, Ellie experimentează cu farduri de pleoape fumurii, rimeluri colorate, nuanțe de buze închise și sclipici pentru sprâncene mai îndrăzneți ca niciodată. Diferența aici constă în pietrele prețioase ale corpului care decorează pielea lui Ellie, însoțind aspectul grunge. Sunt disponibile diferite coafuri și accesorii pentru a completa machiajul mai închis și mai rebel. Un aspect nervos se poate lăuda cu un fard de pleoape întunecat dramatic, ruj visiniu și rimel negru, în contrast cu un sclipici argintiu ademenitor pentru sprâncene. Acest aspect este îmbunătățit și mai mult cu pietre prețioase din corp de cristal și o nouă coafură. O altă persoană grunge ar cuprinde un fard de pleoape cărbune cu rimel negru, o nuanță de ruj purpuriu și un sclipici auriu contrastant pentru sprâncene. O serie de pietre prețioase corporale împrăștiate cu grijă pe piele, împreună cu un coc dezordonat, reușesc să echilibreze aspectele mai dure ale machiajului grunge.

Dar festivalul nu este doar o afacere de o zi. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a experimenta look-uri diferite și de a te identifica cu un nou favorit. Asta e ceea ce vă ține pe Ellie și pe voi, doamnelor, intrigate și logodite. Distrați-vă de minune jucând jocul Festival Vibes Makeup pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și altejocuri de machiaj de la Prinxy.app:

  1. Machiaj Mermaidcore
  2. Tendințe florale TikTok
  3. Machiaj Monsterella Fantasy