Povestea jocului Ariana Breakup Drama

Bine ați venit la Ariana Breakup Drama , jocul suprem pentru fete în care vă puteți uni forțele cu frumoasa senzație pop Ariana Grande, în timp ce ea pornește spre auto-descoperire după despărțirea de soțul ei. Pregătește-te să te scufunzi într-o experiență de schimbare totală ca nimeni altul!

În acest nou joc de celebrități , te alătură Ariana în călătoria ei de auto-reinventare și te răsfăța cu puterea transformatoare a modei și frumuseții. Pe măsură ce o ajuți să se ridice peste despărțire, combinația dintre alegerile de machiaj împuternicitoare și ținutele de scenă uluitoare te vor face să te simți ca un adevărat guru al modei. Deci, ești gata să pornești în această aventură cu Ariana? Pregătește-ți pieptenii, pensulele de machiaj și simțul modei, pentru că lumina reflectoarelor așteaptă! Să înceapă Drama Ariana Breakup!

Pe măsură ce jocul începe, o vei găsi pe Ariana în lacrimi, devastată de recenta ei despărțire. Depinde de tine să dai o mână de ajutor și să-i oferi aspectul revigorat de care are nevoie. Începeți prin a-și pieptăna ușor pletele delicioase, scăpându-le de orice încurcătură care ar putea simboliza haosul din viața ei. Apoi, șterge-i lacrimile striate de rimel, curățându-și ochii de rămășițele durerii de inimă. Odată ce fața Ariana este pregătită pentru un răsfăț atât de necesar, aplică o mască de față întineritoare care îi va lăsa pielea strălucitoare și revitalizată. Nu uita să-i calmezi ochii obosiți cu niște picături de ochi răcoritoare și să masezi ușor niște cremă de față hidratantă pe pielea ei delicată. Este timpul să ne luăm rămas bun de la acești ochi umflați după despărțire!

Acum că fața Ariana este pregătită și amorsată, este timpul să fii creativ cu aspectul ei de machiaj . Canalizează-ți artistul de machiaj interior în timp ce alegi între diferite stiluri de creion de ochi, palete de fard de pleoape, nuanțe îndrăznețe de ruj, blushuri trandafirii și pietre prețioase strălucitoare pentru față. Lăsați-vă imaginația să zboare și creați un aspect de machiaj uimitor care o va face pe Ariana să se simtă ca o regină feroce și împuternicită.

Dar transformarea nu se oprește aici! După ce și-a perfecționat machiajul, este timpul să alegi ținuta de scenă perfectă pentru această gorgie, în timp ce continui să joci acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete. Inspirate de ansamblurile ei de scenă din viața reală, aceste ținute emană glamour și încredere pentru care Ariana este cunoscută. Alegeți dintr-o gamă largă de ținute de spectacol, de la bodyuri cu paiete până la rochii mini șic. Fiecare ținută surprinde stilul semnăturii Ariana și o va face să strălucească pe scenă. Imaginează-ți Ariana într-un body orbitor cu paiete argintiu, îmbrățișându-și curbele și încrustat cu cristale, în timp ce comandă fără efort scena cu vocea ei puternică. Sau imaginați-vă rochia ei mini flirty roz combinată cu platforme cu toc înalt, emanând atât jucăuș, cât și rafinament. Aceste ținute sunt concepute pentru a face o declarație și, fără îndoială, îi vor lăsa uimiți pe fanii Ariana.

Distrați-vă de minune jucând jocul Ariana Breakup Drama pentru fete online pe Prinxy.app

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de celebrități de la Prinxy.app:

  1. Pregătirea nunții Ariana
  2. Baddie Billie Evolution
  3. Rivalitatea celebrităților adolescente