Tendințe TikTok: Denim colorat on Prinxy

Te joci Tendințe TikTok: Denim colorat pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe TikTok: Denim colorat

Bun venit la TikTok Trends: Denim colorat , unde trei prieteni la modă se îmbracă în piese din denim la modă!

Tendința denim colorat a făcut furori pe TikTok și pe alte platforme de socializare de luni de zile, iar acum ajunge pe Prinxy.app pentru a vă învăța cum să vă scoateți aspectul zilnic din obișnuit! Piesele din denim colorate vin într-o mare varietate de culori, cum ar fi violet deschis, verde strălucitor, indigo și chiar albastru bebeluș. Sunt grozave pentru a face o declarație și pentru a adăuga un pic de dinamism look-ului tău! Piesele din denim pot veni în tot felul de forme și forme - de la blugi rupți la fuste și jachete din denim. De asemenea, le puteți suprapune pentru a crea un aspect și mai îndrăzneț, astfel încât să nu puteți greși! Cu atât de multe opțiuni din care să alegi, poți să te răzbești și să-ți exprimi fashionistul interior. Fii creativ și amestecă și potrivește piesele tale de denim colorate pentru un aspect perfect de declarație în timp ce joci jocul TikTok Trends: Colored Denim pentru fete.

Dar, mai întâi, să facem cunoștință cu echipa: există Savannah, fashionista avangardă, Tiffany, minimalista elegantă și Isabella, hipsterul cool-girl. Începi să te descurci cu aspectul lui Savannah. Vrem să ne asigurăm că iese în evidență din mulțime! Poate alege o mini-rochie cu rupturi, tiv zdrențuite și petice sau poate alege un corset din piele și o pereche de blugi evazați. Piesele de bijuterii și pantofii de sport în culori vibrante sunt o necesitate pentru look-ul ei. Pentru machiajul ei, îi place să fie îndrăzneață cu fard de pleoape neon și creionul dramatic, cu design. Rujul strălucitor o va face să arate pop!

Acum să vorbim despre aspectul clasic al lui Tiffany. Îi place să-și păstreze aspectul simplu și subestimat, dar totuși să aibă un impact. Pe măsură ce continuați să jucați acest joc de modă , o puteți ajuta să decidă dacă ar trebui să opteze pentru o salopetă verde mentă, blugi, pantaloni scurți sau o fustă din denim într-o culoare neutră precum bej, gri sau negru. Ea poate alege, de asemenea, accesorii, cum ar fi coliere aurii sau o brățară drăguță pentru a-și adăuga stilul. Pentru machiajul ei, ea va rămâne la nuanțe clasice precum buzele roz sau nude. De asemenea, va alege fardul de pleoape cu aspect natural și un ochi de pisică subtil.

În cele din urmă, să vedem ce poți face cu look-ul Isabellei, care se referă la canalizarea stilului hipster al fetei cool. Există o mulțime de opțiuni în acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete, așa că nu ezitați să răsfoiți toate opțiunile și să alegeți aspectul potrivit de denim pentru ea - de la piese de inspirație punk rock până la opțiuni mai relaxate, cum ar fi cargo. pantaloni scurți sau blugi skinny poți alege orice. Ea se poate accesoriza cu genți îndrăznețe sau sunnite strălucitoare și poate adăuga un plus look-ului ei cu pantofi sport strălucitori. Pentru a-și completa aspectul, ea poate adăuga un praf ușor de bronzant și poate umple sprâncenele. Apoi completați-l cu o nuanță subtilă de buze și un luciu de buze într-o culoare distractivă.

Acum că fetele sunt îmbrăcate pentru a impresiona, pregătiți-vă să acceptați provocarea TikTok Trends: Colored Denim !

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri TikTok de la Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Fete
  2. Tendințe TikTok: Bloc de culoare
  3. Tendințe TikTok: Moda pentru iubit