Ticăloși împotriva rasismului on Prinxy

Te joci Ticăloși împotriva rasismului pe Prinxy

Povestea jocului Ticăloși împotriva rasismului

Chiar și unii dintre cei mai răi ticăloși sunt împotriva rasismului și au decis să se alăture zilnic protestelor Black Lives Matter care au loc în SUA. Ești gata să afli cine sunt? Apoi vino și alătură-le în acest nou joc de îmbrăcat pentru fete numit Villains Against Racism !

Harley Quinn, Maleficent, Regina malefică și Ursula își pregătesc panourile de protest și trebuie doar să se ocupe de aspectul lor casual. Și aici este nevoie de abilitățile tale de modă. Vino și alătură-te protestului anti-rasist împreună cu ticăloșii noștri la modă și vezi ce look casual uimitor poți pune laolaltă pentru fiecare dintre ei în timp ce joci acest joc uimitor de îmbrăcat pentru fete numit Villains Against Racism.

Primul din rând este Harley Quinn . Acest ticălos care cade în falcă este atât de vesel în topuri și jambiere colorate. Puneți două dintre preferatele dvs. împreună și apoi combinați-vă selecția cu o jachetă de piele rece și o pereche de adidași. Păstrați-o în siguranță cu o mască de țesătură la modă și completați-i look-ul cu un choker din piele.

Acum, să vedem ce aspect cool poți crea pentru Maleficent . Îi place mai mult topurile din piele pe care îi place să le asocieze cu jambiere negre sau fuste din piele. Pune-o să încerce toate combinațiile tale preferate și apoi împerechează ținuta aleasă cu un sacou de costum împodobit cu epoleți metalici sau cu un blazer cu pene. Puneți-i un guler de declarație în jurul gâtului, apoi alegeți un semn cu un mesaj puternic pe ea și este gata să iasă pe stradă arătând cu stil.

Următorul ticălos din rând nu este altul decât Regina malefică . O mulțime de articole din denim și adidași la modă stăpânesc dulapul casual al acestei regine și, cu siguranță, doamnelor, veți găsi ceva cool pe care să-l poarte astăzi. Apoi, mergeți mai departe și construiți privirea lui Ursula în jurul celor mai drăguțe măști de stofă pe care le deține ... o mască strălucitoare inspirată de sirenă, desigur.

Rețineți, există doar două reguli pe care trebuie să le urmați în timp ce le pregătiți pentru lunga sesiune de proteste de astăzi pe stradă: pantofii trebuie să fie dintre cei mai confortabili, deoarece vor merge pe jos kilometri, iar măștile din țesătură nu ar trebui să lipsească deoarece îi mențin în siguranță împotriva virusului COVID-19.

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat Villains Against Racism pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi fila de categorii din acest joc online de îmbrăcat pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Villains pe care ar trebui să le verificați:

  1. Guestzilla Villain
  2. Transformarea modernă a ticălosului
  3. Harley vrea să fie o prințesă