E-girl Fashion Meiker on Prinxy

Te joci E-girl Fashion Meiker pe Prinxy

Povestea jocului E-girl Fashion Meiker

Astăzi, voi, doamnele talentate, sunteți provocate să jucați un joc uimitor de producător de păpuși. Tema sa este inspirată de un stil de modă foarte popular pe TikTok și o vei iubi. Deci, sunteți gata să creați estetica fetei dvs. electronice în jocul E-girl Fashion Meiker pentru fete?

Similar tuturor jocurilor pentru producătorii de păpuși pe care le cunoașteți foarte bine, acest joc începe, de asemenea, cu o sarcină creativă în care puteți personaliza aspectul modelului dvs. Verifică-ți opțiunile și decide-ți trăsăturile faciale, apoi surprinde-o cu o coafură uimitoare. Construiește-l alegând partea stângă și dreapta a coafurii fetei tale electronice. Super, acum să ne jucăm cu culoarea părului acestei fete. Coafura unei fete electronice este caracterizată de nuanțe pastelate moi și dungi de semnături în nuanțe contrastante, adesea împodobite și cu accesorii, cum ar fi cleme de fluture și scrunchies.

Apoi, tratează aspectul ei iconic de machiaj. Este una dintre cele mai importante părți ale aspectului, așa că faceți-o bine. Fetele electronice aleg deseori creionul de ochi negru cu aripi, roșeața strălucitoare le-a trecut pe obraji și nas și mici tatuaje temporare sub ochi. Completează-ți machiajul cu o culoare frumoasă de ruj și apoi mergi mai departe și creează un look de modă unic pentru fata ta electronică. Pentru aspectul ei, amestecă și combină obiecte cool și gotice, dar și moi și drăguțe, pentru a-i crea ținuta zilei.

Continuați cu acest joc distractiv de îmbrăcat , scufundați-vă în garderoba ei la modă și vedeți ce articole puteți selecta pentru a o îmbrăca. Există cămăși și tricouri largi pentru a alege, există blugi, pantaloni scurți și fuste plisate pe care le puteți folosi pentru a crea ținuta unică a acestei fete electronice. Tricouri nostalgice din anii '90, peste gâturi de broască țestoasă și tricouri cu dungi, împerechează topul ales cu fundul tău preferat și adidași cool. Fii creativ și concepe-ți aspectul estetic #egirl care lasă să cadă modelul.

Distrează-te minunat jucând jocul E-girl Fashion Meiker pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc online pentru păpuși pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri TikTok pe care ar trebui să le verificați:

  1. Transformarea fetelor electronice
  2. Sisters Cozy Times
  3. Ticăloși împotriva rasismului