Petrecerea Colegiului Prințesa Prima on Prinxy

Te joci Petrecerea Colegiului Prințesa Prima pe Prinxy

Povestea jocului Petrecerea Colegiului Prințesa Prima

Trei dintre prințesele tale preferate tocmai se obișnuiesc cu viața de facultate. Elsa, Ariel și Rapunzel sunt boboci la același colegiu și, pentru a se prezenta, vor începe prima lor petrecere de colegiu, căutând cu gura căscată. Vino și ajută-i să înceapă cu jocul de îmbrăcat și de proiectat Princess First College Party pentru fete!

Acești BFF au norocul de a studia la același colegiu, dar ca noii veniți, au multe de făcut. Din fericire, fiecare lucru nou din această lume nouă este o aventură pentru frumoasele noastre prințese. Și care va fi prima sarcină? Pentru a despacheta toate lucrurile, desigur. Se pare că Ariel și Elsa își vor împărți dormitorul. În nici un caz! Va fi foarte distractiv! Dă-ți mâna de ajutor prințeselor și duce totul la locul potrivit. Agățați câteva dintre imaginile lor preferate pe perete și apoi faceți camera mai confortabilă cu o ghirlandă de becuri. Odată ce veți termina cu această parte, veți primi o surpriză.

Rapunzel este aici pentru a invita fetele la prima lor petrecere universitară vreodată. Prima impresie este cea mai puternică, iar prințesele noastre vor să arate cât mai bine. Continuă să joci acest joc online de îmbrăcat prințesă și ajută-i pe cei trei prieteni să găsească cele mai bune ținute și accesorii de petrecere. Verifică toate ținutele pe care le au în garderoba lor de modă pentru a crea un look elegant. Și nu uitați să adăugați și câteva accesorii! Mulțumită ajutorului dvs., aceste fete vor face o impresie bună în prima lor zi de colegiu.

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcăminte Princess First College Party online la DressUpWho.com

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi fila de categorii din acest joc online de îmbrăcat pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de colegiu pe care ar trebui să le verificați:

  1. Eliza și Goldie College Girls
  2. Petrecerea Colegiului Prințesă și Prinț
  3. Princesses: College Girls Night Out