Elsa și Moana schimbă studenți on Prinxy

Te joci Elsa și Moana schimbă studenți pe Prinxy

Povestea jocului Elsa și Moana schimbă studenți

Elsa și Moana au intrat în programul de schimb de studenți și ambii au fost aleși să studieze în străinătate. Este timpul ca ei să-și facă bagajele și să se pregătească pentru un an întreg într-o țară străină. Îi veți însoți în această experiență unică? Joacă acest nou joc de îmbrăcat pentru fete numit Elsa And Moana Exchange Students și distrează-te învățând mai multe despre cultura și oamenii străini.

În acest joc online de prințese, o veți găsi pe prințesa Elsa care studiază la Universitatea din Bergen din Norvegia și pe prințesa Moana care este studentă la Universitatea Hawaii Pacific. Recent, aceste două universități au lansat un program de schimb de studenți, iar fetele au decis să se înscrie. Studenții dintr-o universitate pot veni la alta pentru a studia, călători și afla mai multe despre cultura și oamenii străini. Sună grozav, nu? Fetele sunt atât de încântate de această nouă experiență și ar putea folosi sfaturile dvs. de specialitate pentru a se amesteca! Alăturați-vă lor pentru a începe cu jocul Elsa And Moana Exchange Students și vedeți ce aspect chic poate uni pentru ei!

Elsa a aterizat în Hawaii, dar a aflat că nu are hainele potrivite pentru vremea caldă de pe insulă. Trebuie să-și schimbe hainele înainte de a merge la universitate și tu o poți ajuta. Începeți cu acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete, aruncați o privire în garderoba colorată a Elsei și ajutați-o să se îmbrace pentru prima ei zi la Universitatea Hawaii Pacific. Există numeroase bluze și fuste imprimate cu flori, pantaloni scurți din denim pe care îi puteți împerechea cu cămăși lungi în carouri, sandale de gladiatori înfrumusețate și genți de geantă la alegere. Alegeți o coafură nouă pentru iubita noastră regină de gheață și completați-i aspectul școlar cu o bandă de flori și niște sunnițe fanteziste. Bună treabă, doamnelor!

În continuare, să o ajutăm pe Moana să-și aleagă și ținuta zilei! Brrr, vremea este mult prea rece pentru prințesa noastră. A trebuit să renunțe la garderoba de vară și să o înlocuiască cu pulovere, paltoane și cizme înalte. Răsfoiți prin dulapul de toamnă-iarnă al Moanei, amestecați și combinați rochiile cu mânecă lungă cu cizmele preferate cu toc înalt și o haină în carouri și pregătiți-o să întâlnească noii colegi cu stil. Legați-i părul într-o coadă de cal împletită sau stilizați-l în bucle jucăușe și nu uitați să-i accesorizați și aspectul final cu eșarfe tricotate și mănuși din piele.

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcăminte Elsa And Moana Exchange Students pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de modă școlară pe care ar trebui să le verificați:

  1. Villains School OOTD
  2. Princesses College Girls
  3. Eliza și Goldie College Girls