TikTok Fete Vs Likee Fete on Prinxy

Te joci TikTok Fete Vs Likee Fete pe Prinxy

Povestea jocului TikTok Fete Vs Likee Fete

Marinette și Tiana sunt super celebre pe rețelele de socializare. Marinette este unul dintre cei mai populari influențatori de pe TikTok, iar Tiana este un fan Likee. Care dintre ele credeți că este cel mai faimos? Să aflăm împreună în timp ce jucăm jocul de îmbrăcat pentru fete TikTok Vs Likee Girls pentru fete online, pe Prinxy.app!

Începem distracția cu favorita lui TikTok, Marinette ! Îi place să-și păstreze fanii distrați cu cântatul, dansul și mini-videoclipurile. În acest moment, se pregătește să facă un nou videoclip pentru adepții ei și are nevoie de ajutorul tău pentru a-și alege ținuta. Alăturați-vă ei pentru a începe cu acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete și vedeți ce look inspirat de TikTok îi puteți pune împreună. Există o mulțime de topuri pentru femei, cu glugă și cămăși anime. Potrivește-ți preferatul cu o pereche de pantaloni scurți din denim, pantaloni de trening largi sau o fustă plisată. Apoi, căutați o pereche de adidași pentru a merge cu ținuta aleasă și nu uitați să selectați și o nouă coafură pentru drăguța Marinette. Părul poate proveni dintr-un aspect de fată VSCO sau dintr-un aspect de fată electronică. Bună treabă, doamnelor!

În continuare, să descoperim și garderoba influențatorului Tianei. Această prințesă Disney este foarte activă pe Likee . De multe ori face tutoriale pentru păr și machiaj pentru adepții ei și îi place să integreze efecte video funky în videoclipurile pe care le partajează pe această platformă. Este pe cale să facă un nou videoclip de frumusețe pentru publicul ei. O vei ajuta? În acest joc de machiaj online pentru fete, o puteți ajuta pe prințesa Tiana să facă față machiajului ei de zi, în timp ce descoperiți câteva dintre trucurile ei uimitoare de frumusețe. Îi place să-și înceapă machiajul făcându-și sprâncenele. Tiana spune că acest lucru o ajută să-și contureze fața, așa că ar trebui să începeți și cu această sarcină. Aplicați un fard de ochi multicolor sau strălucitor pe ochi, combinați-l cu un strat de rimel, o nuanță naturală de ruj și nu uitați să folosiți și o fard de obraz pe obraji. Când ați terminat machiajul Tianei, puteți trece la pagina următoare a jocului și puteți găsi cea mai tare ținută pe care să o poarte astăzi.

Concurenți pe rețelele de socializare și cei mai buni prieteni din viața reală, Marinette și Tiana vă vor duce într-o aventură distractivă în spatele obiectivelor din acest joc online cu tematică social media pentru fete numit TikTok Girls Vs Likee Girls . Joacă-l azi online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri pentru fete ar trebui să verificați:

  1. Ce aș purta dacă aș fi ...
  2. Photogram Lovers Surprise
  3. Povești cu fotograme prințese