2 întâlniri cu moda prințesă on Prinxy

Te joci 2 întâlniri cu moda prințesă pe Prinxy

Povestea jocului 2 întâlniri cu moda prințesă

Această superbă fashionistă are nu doar una, ci două întâlniri în seara asta. O poți ajuta să arate uimitor în acest nou joc de îmbrăcat pentru fete? Să ne alăturăm ei pentru a începe jocul pentru fete cu 2 întâlniri cu moda prințesă.

Prințesa Rapunzel este una dintre cele mai populare prințese de pe rețelele de socializare. Are mulți fani din întreaga lume și uneori alege 2 fani norocoși pentru o sesiune de 101 întâlniri și salută. De data aceasta atenția ei a căzut asupra acestor doi bărbați frumoși și în seara asta îi va întâlni pe amândoi. Vorbim despre întâlniri orbe, așa că trebuie să arate uimitor, desigur. Singura problemă este că această frumoasă fashionistă nu este sigură de ținuta ei și aici o puteți ajuta.

Continuați să jucați acest joc de prințesă online pentru fete și ajutați-o pe prințesa cu părul lung să se pregătească pentru întâlnirile ei. Are prea multe haine la modă în garderoba, așa că fă-ți timp să le verifici pe toate. Există rochii glitter chic pur și simplu perfecte pentru o seară de dans, există rochii feminine din dantelă, rochii imprimate jucăușe perfecte pentru ceva casual, și există, de asemenea, o selecție de rochii din denim pentru a alege. Pune-o să le încerce și alege-o pe cea mai elegantă dintre ele pentru a o îmbrăca. Apoi, completează aspectul cu o tunsoare elegantă și accesorii la modă la alegere.

Bravo doamnelor! Mulțumită ajutorului dvs., ea este acum gata să meargă la întâlnirea ei. Distrează-te minunat jucând jocul 2 Dates With Fashion Princess pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin filele categoriei

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Rapunzel pe care ar trebui să le verificați:

  1. Tag Princess Boyfriend
  2. Revista Diva: Blondie
  3. Goldie Fashionista Ocupată Ziua