Top Model Sisters on Prinxy

Te joci Top Model Sisters pe Prinxy

Povestea jocului Top Model Sisters

Surorile Frozen au fost invitate să participe la un eveniment important de modă și nu sunt prea pregătite pentru asta. Îi poți ajuta să își îmbrace ținutele elegante? Joacă jocul de îmbrăcăminte Top Model Sisters pentru fete și ajută-o pe Elsa și Anna să fure reflectoarele atunci când merg pe pistă!

Cele două surori drăguțe din micul regat Arendelle se pregătesc să lovească cele mai renumite piste din lume în acest joc online de fete. Au visat ani de zile la modelarea carierelor, iar aceasta este șansa lor de a păși pe pistă cu stil. Pasarelele din Milano, Paris, Londra, New York sunt deja pregătite pentru ele, dar a deveni un model de top nu este atât de ușor. Deci, să-i ajutăm să facă o impresie bună!

Începeți cu acest joc distractiv de îmbrăcat cu prințese , deveniți un stilist de modă pentru aceste surori de top și alăturați-vă acestora învățând faimoasa lor pasarelă sassy. Dar mai întâi, să ne ocupăm de aspectul pistelor lor. Răsfoiți prin marea varietate de rochii de măturat podea, mini-rochii scurte, cămăși dantelate și dantelate, mini-fuste și pantaloni scurți, selectați-le pe cele care vă plac cel mai mult și puneți laolaltă o pereche de ținute care vor arăta grozav pe podium. . Apoi, împerechează ținutele alese cu tocuri, bijuterii și apoi termină aspectul pistei cu coafuri noi. Ești pregătit pentru încă ceva?

De asemenea, vor avea nevoie de ajutorul tău pentru a se pregăti pentru o sesiune de fotografii extravagantă în acest joc online de îmbrăcat pentru fete! Distrează-te minunat jucând jocul Top Model Sisters online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi toate filele categoriilor din acest joc online de îmbrăcat pentru fete!

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Frozen pe care ar trebui să le verificați:

  1. Sisters Villain Style
  2. Surorile Evadare de iarnă
  3. Ghidul modei surorilor