Petrecerea prințesei polineziene Tropical Sweet Sixteen on Prinxy

Te joci Petrecerea prințesei polineziene Tropical Sweet Sixteen pe Prinxy

Povestea jocului Petrecerea prințesei polineziene Tropical Sweet Sixteen

Pregătește-ți pantofii de dans, este timpul petrecerii! Anul acesta Moana își va sărbători dulceața 16. Este nebună după asta! Sunteți unul dintre oaspeții speciali, așa că pur și simplu începeți cu jocul polinezian Princess Sweet Tropical Sixteen Party pentru ca fetele să se alăture distracției!

Petrecerea de ziua Moanei va fi mică, dar prietenii ei cei mai apropiați vor fi acolo cu siguranță. Ariel și Elsa intenționează să organizeze cea mai bună petrecere pentru prietenul lor și ei ar putea folosi mâna ta de ajutor. Esti in? Au adus deja toate decorațiunile, dar au nevoie de tine pentru a pune totul la locul potrivit. În acest joc de decorare a camerei online pentru fete, devii designer de interior și vei transforma dormitorul Moanei într-un loc minunat de petrecere. Verificați opțiunile disponibile la dispoziția dvs. și umpleți camera cu baloane colorate, multe cadouri de ziua de naștere, apoi faceți-vă cu candy barul colorat. Petrecerea de ziua de naștere nu ar fi completă fără un tort impresionant de ziua de naștere, torturi, prăjituri și băuturi cu fructe pentru fata noastră de ziua de naștere și oaspeții ei.

Acum, când camera este decorată pentru petrecerea dulce a 16-a Moanei, puteți merge mai departe și o puteți ajuta pe fata noastră de ziua de naștere să își aleagă ținuta pentru ziua cea mare. Răsfoiți prin garderoba ei elegantă plină de rochii de prințesă, topuri la modă, pantaloni evazați și tocuri uimitoare de design și vedeți cum le puteți amesteca și combina. Rugați-o pe Moana să încerce diferitele combinații pe care le creați și apoi alegeți aspectul câștigător al fetei noastre minunate. Ați putea merge în siguranță și alegeți o rochie de petrecere brodată frumoasă sau ați putea risca și creați un aspect remarcabil.

Ești pregătit pentru încă ceva? Îndrăznește să joci în continuare acest joc de îmbrăcat prințesă și fii pregătit pentru o altă provocare de modă. Apoi, veți îmbrăca și oaspeții frumoși ai Moanei. Există câteva opțiuni uimitoare în garderoba Elsa și Ariel și poți decide și aspectul lor de petrecere! Urmează rochii de măturat podeaua sau vor impresiona cu cele mai frumoase rochii de cocktail? Indiferent ce alegi, accesorizează aspectul lor de petrecere cu pantofii potriviți, bijuterii strălucitoare și coafuri noi.

Distrează-te sărbătorind Moana's Tropical Sixteen Party pe Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul răsfoiți toate opțiunile din acest joc online de fete pentru prințese

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Moana pe care ar trebui să le verificați:

  1. Jobul prințesei de vis
  2. Ellie vizitează Polinezia
  3. Curly's Dreamy Summer