Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge on Prinxy

Te joci Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge pe Prinxy

Povestea jocului Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge

Șase tinere prințese caută să iasă în evidență la bal și ți-au cerut să le aranjezi pentru această noapte mult așteptată a liceului. Au fost întotdeauna rivali, iar seara balului este încă o oportunitate pentru fiecare bandă de a dovedi că o fac mai bine. Este timpul să încheiem această eternă luptă între brunete și blonde și o poți face jucând jocul de îmbrăcat Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge pentru fete online la Prinxy.app!

În anii de liceu, banda de blonde și una dintre brunete s-au întrecut pe cele mai diverse teme. Cine este mai elegant și la modă, cine este cel mai deștept, cine este cel mai frumos sau cel mai popular în școală. Din fericire, balul de anul acesta va rezolva totul. Așadar, nu ezitați să începeți cu acest nou joc de îmbrăcat și să vă ajutați prințesele Disney preferate să pună capăt conflictului etern dintre blonde și brunete. Sunt Elsa, Aurora și Cenușăreasa vs Albă ca Zăpada, Moana și Jasmine! Cine crezi că va ieși învingător din acest conflict?

Deveniți consilierul lor personal de modă în acest joc online de prințese, răsfoiți prin toată selecția de rochii și accesorii disponibile la dispoziția dvs. și alegeți un aspect impecabil pentru fiecare fată, asigurându-vă că fiecare dintre ele va ieși din mulțime. Puteți alege dintr-o selecție impresionantă de rochii de măturat podeaua, mini-rochii cu paiete, rochii midi asemănătoare domnișoare și unele dintre cele mai elegante salopete pe care ținuta pe care o găsiți este potrivită pentru fiecare prințesă. Completați apoi fiecare rochie aleasă cu coafuri elegante, pantofi cu toc înalt de designer și bijuterii strălucitoare.

Distrează-te jucând jocul Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge online la Prinxy.app și încearcă din răsputeri să-ți ajuți banda de fete preferate să câștige această bătălie de modă!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online de îmbrăcat prințesă pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de bal GRATUITE pe care ar trebui să le verificați:

  1. Stilul de bal Ellie
  2. Gala Prințesei Balului
  3. De la Nerd la Fab: Ediția Prom