Petrecerea de noapte prințesa All White on Prinxy

Te joci Petrecerea de noapte prințesa All White pe Prinxy

Povestea jocului Petrecerea de noapte prințesa All White

O petrecere exclusivă și trei invitați VIP într-un singur loc. Puteți ajuta fetele să decidă ce să poarte la o petrecere în care singura regulă pentru invitați este să poarte ținute complet albe? Alăturați-vă acestora pentru a începe cu jocul Princess All White Night Party pentru fete și faceți-le pline de farmec în modă înaltă și accesorii uimitoare!

Această petrecere complet albă este un eveniment plin de farmec care are loc o dată pe an. Este una dintre cele mai așteptate petreceri, iar fashionistele noastre nu ar vrea să-l rateze pentru nimic din lume. Anul acesta, tema principală va fi culoarea albă. Toți cei invitați trebuie să fie îmbrăcați în alb și este o provocare destul de grea să ieși în evidență în fața mulțimii. Dar nu pentru Jasmine, Moana și Mulan! Este timpul să le dovedim tuturor stilul lor de stil. Îi vei ajuta?

Alăturați-vă fetelor pentru a începe cu acest nou joc de îmbrăcat prințesă și vedeți ce aspect alb strălucitor puteți pune împreună pentru aceste BFF care se pregătesc să participe la cea mai exclusivistă petrecere a anului! În garderoba lor puteți găsi cele mai spectaculoase piese de îmbrăcăminte complet albe și accesorii pe care le-ați văzut vreodată, așa că simțiți-vă provocat să le puneți împreună în ținute de petrecere cu fălci. Există rochii de petrecere șic, rochii midi cu volane boeme, există rochii elegante de măturat podeaua și, de asemenea, o selecție impresionantă de bluze minunate pe care le puteți asorta cu pantaloni scurți de costum, blugi albi sau cu fuste la modă. Îmbracă fetele și apoi vezi cum poți să accesorizezi hainele alese.

Când vine vorba de accesorii, opțiunile pe care le veți găsi în dulapurile lor vor adăuga atât de multă eleganță ținutelor lor. Puteți alege dintre cele mai frumoase tocuri de designer, sandale uimitoare, adidași sclipici, bijuterii supradimensionate și ghearele reci. Aceste accesorii sunt obligatorii pentru a fura reflectoarele în această seară. Nu uitați să îi sfătuiți și asupra coafurilor de petrecere.

Distrați-vă obținându-vă prințesele Disney preferate descurcat și elegant în timp ce joci jocul Princess All White Night Party pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi toate filele de categorii din acest joc online Disney.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Princess Party pe care ar trebui să le verificați:

  1. Petrecerea Dormitorului Prințesei
  2. Princesses Party Girls
  3. Petrecerea Colegiului Prințesă și Prinț