Anna Social Butterfly on Prinxy

Te joci Anna Social Butterfly pe Prinxy

Povestea jocului Anna Social Butterfly

A fi un influencer pe rețelele sociale în aceste zile este o slujbă cu normă întreagă. Trebuie să creați conținut nou cât mai des posibil, trebuie să luați legătura cu adepții dvs. zilnic și ar trebui să găsiți modalități creative de a vă menține adepții actualizați cu lucrurile pe care le faceți. Vino și învață de la influențatorul nostru ce trebuie să fii celebru pe social media în timp ce joci acest nou joc de îmbrăcat pentru fete numit Anna Social Butterfly .

În ea, o veți găsi pe prințesa Anna . Anna este întotdeauna online, un fluture de pe rețelele de socializare - asta este ea! Instagram, Facebook, Twitter - când vine vorba de rețelele de socializare, ea nu va rata nimic. În spatele camerei, trăiește o viață normală, dar știe cum să surprindă fiecare moment și cum să-l transforme într-un post rece pentru hrana ei. Urmăritorii Anei sunt nebuni în legătură cu tot ceea ce postează și îi ține la curent cu ceea ce îi place cel mai mult. Voi, fetele, sunteți cu adevărat norocoși! Veți petrece o zi întreagă împreună cu acest renumit influencer de pe rețelele sociale și îi puteți fura câteva sfaturi și trucuri! Jucați acest joc gratuit pentru a juca prințesă , alăturați-vă prințesei Anna și petreceți-vă cu prietenii și familia, în timp ce o ajutați să împărtășească momentele ei fericite pe social media. Nu ratați această șansă unică!

Dar mai întâi, ar trebui să o ajuți să aleagă cele mai bune haine pe care să le poarte din dulapul ei. Se pregătește pentru o mulțime de întâlniri uimitoare cu prietenii ei. Prima întâlnire de pe agenda ei aglomerată este o cumpărături cu cei mai buni prieteni ai ei, Albă ca Zăpada și Jasmine. Ce ar trebui să poarte, nu? Are nevoie de niște pantofi plăcuți confortabili și o ținută pentru fete pentru a merge cu apartamente. O rochie imprimată cu flori și pantaloni cu dungi sunt două dintre opțiunile tale, dar ai putea să o îmbraci și într-o salopetă clasică neagră. Aranjează-i părul și apoi nu uita să faci o fotografie cu cei trei prieteni fericiți care fac cumpărături împreună la mall. Postează-l pe Facebook!

Vă întrebați ce va urma în acest joc Frozen pentru fete? Comunitatea Instagram a Anna este imensă, iar adepții ei se întorc mereu pentru a se inspira din ținutele ei zilnice. Dă-le mai mult! În această după-amiază se întâlnește cu regina Elsa pentru un prânz târziu și are nevoie de o ținută confortabilă, dar elegantă. Se duc la pizzeria preferată din oraș, iar Anna mai trebuie să-și aleagă ținuta. O vei ajuta din nou? Continuați să jucați acest joc de modă, răsfoiți prin garderoba Annei și puneți-i împreună o nouă ținută șic. Bună treabă, doamnelor! Ești pregătit pentru încă ceva? Fiți gata să-l întâlniți pe iubitul ei frumos. Numele său este Kristoff și, împreună, guvernează Twitter, ca niciun cuplu de acolo. Fanii adoră să țină pasul cu tot ceea ce fac, iar cuplul își actualizează întotdeauna adepții cu imagini noi și subtitrări captivante. Urmează să se îndrepte spre plajă. O vei ajuta pe Anna să aleagă cel mai frumos costum de baie și o rochie pură și elegantă pentru această ocazie?

Distrează-te minunat jucând Anna Social Butterfly Dress Up Game pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Princess Anna pe care ar trebui să le verificați:

  1. Sisters: Fashion Showdown
  2. Fashionista pe tot parcursul anului: Annie
  3. Acum și apoi: petrecerea prințesei șaisprezece