Wonder Princess Vivid 80s on Prinxy

Te joci Wonder Princess Vivid 80s pe Prinxy

Povestea jocului Wonder Princess Vivid 80s

Alăturați-vă prințesei Diana în călătoria ei înapoi în timp și ajutați-o să descopere anii 80 vii. Anii 1980 au fost un deceniu de stiluri, culori și siluete îndrăznețe, articole vestimentare supradimensionate, umăruri și rochii de cocktail strălucitoare. În acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete, am adunat câteva dintre cele mai emblematice articole din anii 80 și vă provocăm micii stilisti de modă să îi puneți laolaltă în look-uri moderne impresionante, potrivite pentru un eveniment în 2020. Vino și începe cu Wonder Princess Vivid 80s și îmbracă-ne prințesa super-erou pentru a impresiona!

În acest joc de modă pentru fete, trebuie să o îmbraci pe Diana, războinicul amazonian, în două stiluri diferite. Pe de o parte, puteți alege dintr-o colecție de armuri războinice strălucitoare. În afară de selecția ei de costume semnate, cum ar fi rochia roșie și albastră cu inserții aurii sau colanții tradiționali cu stele, puteți găsi și îmbrăcăminte de costume de corp aurii sau rochii amazoniene feminine. Selectați aspectul de super-erou câștigător al prințesei Diana și asigurați-vă că vă accesorizați selecția cu accesoriile ei preferate, cum ar fi un lasso de aur, scut, sabie și o diademă de aur. Pe de altă parte, o poți îmbrăca în cea mai spectaculoasă rochie de cocktail, sau costum de afaceri cu umeri căptușiți și o jachetă supradimensionată, sau chiar într-un blazer feminin pe care îl poți accesoriza cu o fustă midi și tocuri înalte. Bună treabă, doamnelor!

În continuare, să o ajutăm și ea să-și facă machiajul ! În anii 80, femeilor le plăcea să se îmbrace pentru a merge la plajă. Și asta a însemnat o mulțime de ruj de corali, fard de ochi strălucitor și rimel colorat încorporat în machiaj. Să ne săpăm în trusa de machiaj a Dianei și să ne ajutăm să uimim cu un aspect uimitor de machiaj. Folosește cât mai multe culori și creează un aspect de machiaj care țipă de bună dispoziție. Completează aspectul inspirat al Wonder Princess din anii 80 și cu o coafură nouă.

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat și machiaj al Princess Princess Vivid 80 pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt trei mai multe modă jocuri ar trebui să joace în continuare:

  1. Multiverse Goldie
  2. Rivalitatea adolescenților celebri
  3. Povești cu fotograme prințese