Coafura Cyberpunk 2200 on Prinxy

Te joci Coafura Cyberpunk 2200 pe Prinxy

Povestea jocului Coafura Cyberpunk 2200

Coafurile Cyberpunk sunt atât de în tendințe anul acesta! Sunt extravagante, îndrăznețe, arată fabulos, modern și cu siguranță merită încercat dacă ai curaj! Șase dintre prințesele tale Disney preferate abia așteaptă să încerce aceste coafuri îndrăznețe. Vei fi stilistul din spatele aspectelor lor nebunești? Joacă jocul Cyberpunk Hairstyle 2200 pentru fete și fă-ți față aspectului lor excentric care lasă fălcile!

Coafurile Cyberpunk dau un aspect îndrăzneț. Acestea prezintă culori uimitoare de breton abraziv și violet, tăiate drept, și o margine țepoasă în formă de creastă sau pir. Stilul pixie asimetric este de obicei completat de un stil extravagant de modă, iar un machiaj strident, care prezintă sprâncene cu pene, buze conturate și modele de față elaborate. Îți poți imagina prințesele Disney preferate precum Regina Elsa, Ariel sau Tiana intrând în stilul Cyberpunk?

Deveniți stilistul lor personal și ajutați-le pe fete să descopere acest stil îndrăzneț și futurist în timp ce jucați jocul de păr Cyberpunk Hairstyle 2200 pentru fete online la Prinxy.app! Selectați o prințesă cu care să începeți distracția, apoi urmați câteva instrucțiuni ușoare pas cu pas și aflați cum să creați singuri șase coafuri cyberpunk unice. Dar, înainte de orice, spălați părul clientului cu un șampon delicat și nu uitați să aplicați și o mască de păr hrănitoare. Apoi, vopsiți părul fetei în culori neon, coafați-l în împletituri jucăușe, într-un Mohawk notoriu sau într-o tunsoare asimetrică răcoroasă, cu detalii ras pe părți. Odată ce ați terminat de creat coafura rebelă, puteți continua și a o completa cu un la fel de excentric inventa arată că este menit să scoată din tipar aceste fete.

Arată remarcabil, nu ești de acord? Salvați-vă creația și provocați-vă prietenii să joace jocul Cyberpunk Hairstyle 2200 și pe Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc de păr online pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Punk GRATUITE pe care ar trebui să le verificați:

  1. Aspectul Punk Rock al lui Cindy
  2. Ellie Rock Brands Trend
  3. Festivalul Punk Rock Queens