Povestea jocului Transformare în flux

Acest magnat de frumusețe se pregătește să facă un alt streaming live și voi fetele nu trebuie să-l ratați! Treci în spatele camerei foto începând cu jocul Streaming Makeover pentru fete și transformă videoclipul ei de frumusețe într-o poveste virală.

Fluxurile de frumusețe ale lui Jenny sunt de obicei complexe și presărate cu multe sfaturi și trucuri. În ele, ea acoperă toți pașii unui machiaj de lungă durată, promovează produse de înfrumusețare care trebuie să aibă promisiunea de a ascunde imperfecțiunea pielii și, de asemenea, îi învață pe adepții săi să facă machiajuri profesionale acasă. Ea este minunată la acest lucru și adepții ei nu pierd niciodată întâlnirea lor online. Sunteți gata să vă alăturați distracției?

În acest joc de makeover online pentru fete, sunteți asistenta lui Jenny și împreună, voi două fete, creați o rutină zilnică de frumusețe ușor de urmărit pentru publicul dvs. Dar, mai întâi, fața lui Jenny ar putea folosi un pic de pregătire înainte de sesiunea de machiaj. Folosiți un material de umplutură delicată pentru a estompa ridurile fine și apoi aplicați un strat subțire de grund care va ascunde porii dilatați și punctele negre. Asta e magie! Cu produsele potrivite, tenul ei poate arăta impecabil și chiar mai tânăr decât este. Ține minte acest truc ????

În continuare, să o ajutăm să-și facă machiajul. Începeți prin aplicarea unui fond de ten cu acoperire medie până la mare, un strat subțire de corector sub ochi și puțină pulbere de fixare. Continuați cu modelarea sprâncenelor, adăugați o culoare naturală de roșu pe pomeți și apoi colorați-i pleoapele cu fardul dvs. preferat. Aflați cum să desenați un ochi de pisică perfect într-un creion de ochi negru și cum să-i terminați machiajul cu rimel negru și culoare îndrăzneață a rujului. Presărați un spray de reglare pe toată fața pentru a vă asigura că machiajul va rezista mai bine în timpul zilei. Da ???? și chiar așa există un alt sfat de frumusețe pentru tine! Acum ești pe cale să o îmbraci într-un top la modă la alegere. Pune-o să încerce pe cele care îți plac și accesorizează-l pe cel câștigător cu un colier stratificat și un ac de păr pentru fete.

Există mai multe! Acum sunteți provocat să vă puneți la încercare abilitățile de design interior și să decorați decorul perfect pentru videoclipul de frumusețe al lui Jenny. Credeți sau nu, un fundal frumos face jumătate din priveliști, așa că încântați camera lui Jenny cât de frumos puteți. Există multe piese de mobilier și decorațiuni pentru fete din fete pentru a alege ... scanează-le pe toate, alege-ți preferatele și creează un design confortabil sau modern cu picturi, lumini, fotografii și flori la alegere.

Când ați terminat cu toate aceste sarcini, intrați în direct și bucurați-vă de streaming cu adepții ei. Distrează-te jucând jocuri de makeover online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul în timp ce îl ajutați pe influencerul nostru să finalizeze toți pașii de frumusețe din acest joc de makeover online pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de frumusețe pe care ar trebui să le verificați:

  1. Transformare extremă
  2. Ellie Morning Routine
  3. Reînnoirea mea proaspătă