Decor pentru casă: junglă interioară on Prinxy

Te joci Decor pentru casă: junglă interioară pe Prinxy

Povestea jocului Decor pentru casă: junglă interioară

Tendința junglei urbane interioare este imensă acum și este în tendințe peste tot pe social media. Imagini și videoclipuri cu camere împodobite cu o mulțime de plante au inundat Pinterest, Instagram și TikTok. Această tendință de acasă a ajuns și la Prinxy.app, iar cea mai curajoasă prințesă dintre toate a adus-o! Merida locuiește acum în marele oraș, dar acestui iubitor de plante îi lipsește apropierea de natură, așa că aducerea unui mic din junglă în interior pare o provocare distractivă. Vino și începe cu jocul Home Decor: Indoor Jungle pentru fete și ajută-o cu această sarcină de designer!

A petrece ziua înconjurat de plante aduce multe beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că absorb dioxid de carbon și eliberează oxigen care împrospătează aerul și elimină toxinele dăunătoare, studiile au arătat că plantele de interior îmbunătățesc concentrația și productivitatea, reduc nivelul de stres și îți stimulează starea de spirit. Este, de asemenea, un fapt binecunoscut că a fi în aer liber și a petrece timpul urmărind natura ne ajută să ne simțim mai relaxați și mai calmi, așa că de ce să nu ne bucurăm de aceste beneficii toată ziua? Ridicați-vă mânecile, doamnelor, și să o ajutăm pe prințesa Merida să-și îmbunătățească viața în orașul mare cu plante verzi și ghivece cu flori înflorite prin casă!

În jocul Home Decor: Indoor Jungle pentru fete, îi ajuți pe #planetlover să-și decoreze casa pentru a crea o junglă interioară. Începi cu camera de zi, locul în care petrece mult timp când este acasă, apoi continui să-i decorezi bucătăria. Ca bonus, Merida îți va răsplăti eforturile cu două lecții speciale în care te va învăța cum să ai grijă de plantele din casa ta. Cu profesorul potrivit, oricine poate învăța să iubească grădinăritul! Ești gata să-ți începi sesiunea de grădinărit privat cu prințesa ta Disney preferată?

După cum am menționat mai sus, prima sarcină de proiectare de care aveți nevoie este să transformați camera de zi a Meridei într-o pădure tropicală temperată. Livingul Merida este deja decorat confortabil cu o canapea confortabilă și o măsuță de cafea la modă. Apoi, puteți să vă demonstrați abilitățile de designer de interior și să selectați plantele minunate care vor împrospăta această cameră. Răsfoiți toate filele de decor și alegeți mixul de plante care vă place cel mai mult. Există o varietate imensă de flori agățate pe perete pentru a alege, precum și ghivece de flori înflorite pe care le puteți pune în fereastră. Apoi animați camera cu un acvariu mare și cușcă de păsări care găzduiește o pereche de papagali colorate. Știați că Merida iubește cel mai mult hortensiile? Această floare violet deschis îi amintește de grădina mamei ei! Din păcate, floarea ei nu merge bine! Are nevoie de o anumită atenție, așa că în continuare, ea te va învăța cum să ai grijă de ea. Scoateți floarea din vasul mic, adăugați niște sol proaspăt într-un vas mai mare și plantați din nou hortensia purpurie a lui Merida. Curățați frunzele și turnați îngrășământ în continuare. Datorită ajutorului dvs., floarea se descurcă mult mai bine!

Bună treabă, doamnelor! Să continuăm acest joc online de makeover de acasă, decorând bucătăria Merida în continuare! Visează să-și transforme bucătăria într-o pădure tropicală tropicală. Cu florile și plantele potrivite, puteți obține aer proaspăt și umed pentru bucătăria ei, la fel ca cea din junglă. Parcurgeți toate plantele tropicale și alegeți-le pe cele care vă plac cel mai mult pentru a decora bucătăria Merida. Atunci fii gata să participi la următoarea sesiune de îngrijire a plantelor. Ficusul ei iubit are probleme. Micuțele roșii își mănâncă frunzele verzi, iar voi două fete trebuie să aveți grijă de acești dăunători urâți.

Nu în ultimul rând, ajută-o pe Merida să facă un Pinboard pentru a le arăta junglei altor iubitori de plante! Alegeți o temă, faceți câteva fotografii și încărcați-le pe social media! Distrează-te minunat jucând Home Decor: Indoor Jungle , joc de design interior pentru fete, online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri de decorare ar trebui să joci în continuare

  1. Proaspăt căsătoriți! Home Deco
  2. Concursul Grădinilor Prințeselor
  3. Frozen Makeover: Extreme Makeover Home