Academia Lumina de Miercuri on Prinxy

Te joci Academia Lumina de Miercuri pe Prinxy

Povestea jocului Academia Lumina de Miercuri

Pășește-te în lumea distractivă și șic a Wednesday Light Academia , un joc de schimbare de stil care se învârte în jurul simbolului culturii pop, Wednesday Addams. Urmăriți această tranziție emblematică e-girl într-o fashionistă uluitoare de fetițe, în timp ce preluați cârma și realizați toți pașii transformării ei!

Ești gata să începi cu transformarea ei totală? Atunci să începem cu o sesiune de demachiere. Spune-i adio machiajului ei de inspirație gotic și revitalizează-i tenul cu o rutină de îngrijire a pielii: aplică un produs de curățare liniștitor, apoi răsfățează-i tenul cu un tonic revitalizant, aplică un ser hrănitor, o cremă hidratantă și o cremă de protecție solară pentru a-i menține pielea strălucitoare și sănătos. Amintiți-vă, chiar și în timp ce jucați Wednesday Light Academia, aplicarea protecției solare este o necesitate! Protejarea pielii de razele UV dăunătoare nu este doar un plan de joc, ci o parte esențială a îngrijirii pielii din viața reală, în special pentru adolescenții care sunt la o vârstă optimă pentru a-și stabili obiceiuri sănătoase.

În continuare, intri în pielea unui hairstylist talentat și o răsfăți pe tânăra miercuri cu o schimbare fabuloasă a părului. Începeți prin a aplica un decolorant peste părul ei pentru a elimina culoarea închisă de pe șuvițele de miercuri, apoi clătiți-l bine. Tăiați-i șuvițele lungi într-un bob captivant și modelați-o în valuri jucăușe. Aventura coafurii continuă în timp ce alegeți o nouă culoare vibrantă de păr pentru coafura nou-nouță de miercuri. Puteți alege o culoare castaniu naturală, o nuanță blondă caldă sau chiar o culoare roz vibrantă a părului.

În următoarea unitate captivantă a jocului nostru de machiaj online, ești artistul ei de machiaj și poți decide asupra următorului ei look câștigător. Experimentați cu opțiuni vibrante de fard de pleoape și rimel volumizator pentru a vă face ochii să iasă în evidență. Completați machiajul ochilor ei cu ruj cremos și apoi alegeți din marea varietate de pietre strălucitoare pe cele care vă plac cel mai mult pentru a completa aspectul de machiaj de fetiță de miercuri.

În cele din urmă, poți să-i redefini stilul cu o gamă largă de ținute. Va fi o fustă skater pastel, un top cu paiete, blugi largi sau o rochie feminină cu imprimeuri florale drăguțe? Cu acest nou joc de modă , îți poți lăsa creativitatea să strălucească luând decizii de modă înaltă, cu un avantaj distractiv și plin de duh, la fel cum răsfoiești paginile revistei tale preferate de modă. Odată ce ai găsit look-ul câștigător, îl poți accesoriza cu perechea potrivită de pantofi, bijuterii excepționale și o geantă de designer. Lăsați experiența palpitantă de la Wednesday Light Academia să vă ghideze într-o lume a modei plină de glamour și stil. Joacă, experimentează, transformă și dă viață lui Wednesday Addams așa cum nu ai mai văzut până acum!

Distrați-vă de minune jucând jocul Wednesday Light Academia pentru fete online pe Prinxy.app

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Miercuri de la Prinxy.app:

  1. Miercuri Dark Academia
  2. Machiaj de Halloween Cultura Pop