Povestea jocului Practică pe mine

Ești gata să pornești într-o aventură plină de farmec de vară? Nu căuta mai departe decât Practice On Me , jocul suprem de machiaj care te va transporta într-o fantezie de vară ca nimeni altul! Cu trei unități interesante centrate pe teme diferite, te vei transforma într-o zeiță a festivalului, într-o bebelușă de pe plajă sau într-un copil cu flori înflorite. Așa că ia-ți pensulele, glisează pe niște ruj și hai să fim glam!

Cu Practice On Me , fantezia de vară este la doar o glisare! Indiferent dacă dansezi la un festival de muzică, te relaxezi pe plajă sau îmbrățișezi frumusețea naturii, acest joc are totul. Prin urmare, ia-ți pensulele de machiaj și pregătește-te să-ți lași artistul interior să strălucească. Fă furori cu machiajul tău de festival, canalizează-ți sirena interioară cu aspectul tău de plajă și înflorește ca o floare cu machiajul tău floral de vară. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar distracția este garantată. Pregătește-te pentru o aventură de vară ca nimeni altul cu Practice On Me!

Mai întâi, intră în febra festivalului și este timpul să-ți îmbrățișezi zeița interioară a festivalului! În prima unitate a jocului nostru de frumusețe online pentru fete, vei crea un aspect de machiaj de festival uluitor și unghii care te vor face în centrul atenției. Începeți prin a aplica un fard de pleoape fascinant în culori vibrante care țipă distracție și emoție. Glisați pe niște rimel pentru a oferi genelor tale un plus de dramatism. Dar de ce să ne oprim aici? Adaugă un strop de culoare buzelor tale cu o nuanță îndrăzneață de ruj care arată personalitatea ta îndrăzneață. Și nu uitați să vă împodobiți fața cu pietre prețioase strălucitoare și lentile colorate jucăușe pentru a capta cu adevărat spiritul festivalului. Completați-vă aspectul oferindu-vă unghiilor o schimbare de stil de festival cu culori luminoase și jucăușe, care vă vor face să danseze de bucurie vârfurile degetelor! Ești pregătit pentru încă ceva?

Continuați distracția în jocul de machiaj Practice On Me pentru fete și pregătește-te să aduci plaja oriunde te duci cu unitatea de înfrumusețare pe plajă ! Acest aspect este despre surprinderea frumuseții fără efort a unei zile petrecute lângă ocean. Începeți prin a aplica un fard de pleoape strălucitor care imită culorile uimitoare ale unui apus de soare uluitor. Asigurați-vă că glisați pe niște rimel rezistent la apă pentru a vă menține genele un aspect fabulos chiar și după o baie în apă. Pentru buzele tale, alege un ruj lucios și hidratant într-o nuanță suculentă care te va face să arăți ca o zeiță a plajei. Și, desigur, niciun aspect de plajă nu este complet fără o notă de strălucire! Împodobește-ți fața cu pietre prețioase de față care vor capta lumina soarelui și te vor face să străluciți ca un diamant. Și când vine vorba de unghiile tale, alege culori inspirate de plajă, cum ar fi nudurile nisipoase sau albastrul turcoaz vibrant, care te vor transporta în paradis cu fiecare privire.

Nu în ultimul rând , pășește într-o lume a florilor înflorite și creează un aspect de machiaj floral de vară și unghii proaspete, vibrante și atât de frumoase! Pentru ochii tăi, aplică un fard de pleoape moale și romantic în nuanțe de roz, violet și verde pentru a crea un aspect visător și eteric. Glisați pe niște rimel pentru a vă face genele să fluture ca petale delicate. Alegeți o nuanță de ruj moale și naturală, care completează nuanța pielii, oferindu-vă buzelor acea atingere perfectă de culoare. Pentru a îmbrățișa cu adevărat tema florală, împodobește-ți fața cu pietre delicate de față în modele sau forme florale care te vor face să arăți ca și cum ai ieșit dintr-o grădină. Și, desigur, unghiile tale nu pot fi lăsate în afara acestei experiențe înfloritoare. Alegeți dintr-o gamă de nuanțe pastelate pentru a crea o bază sau lăsați-vă creativitatea să înflorească cu arta de unghii de inspirație florală, care vă va face vârful degetelor să arate ca o capodopera de petale și frunze.

Amintiți-vă, doamnelor, în Practice On Me , nu există greșeli de machiaj, ci doar transformări fabuloase care așteaptă să se întâmple. Așa că lasă-ți creativitatea să se avânte, distrează-te și îmbrățișează magia verii. Pregătește-te să distrugi acele look-uri de machiaj și să fii regina verii care ai fost întotdeauna menită să fii. Practice On Me este aici pentru a transforma fantezia ta de vară în realitate, câte o singură lovitură de pensulă. Să înceapă aventura!

Distrați-vă de minune jucând jocul Practice On Me pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de machiaj de la Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Machiaj avatar
  3. Machiaj Mermaicore