Machiaj de miercuri Soft Girl on Prinxy

Te joci Machiaj de miercuri Soft Girl pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj de miercuri Soft Girl

Descoperiți un amestec proaspăt de farmec gotic și estetică moale pentru fete în noul joc de machiaj , Wednesday Soft Girl Makeup . Modificați aspectul iconic al lui Wednesday Addams printr-o succesiune de etape de machiaj transformatoare, oferind acestui personaj Cult Classic o revizuire estetică la modă, în timp ce valsează de-a lungul liniei fine a excentricității.

Wednesday Soft Girl Makeup nu este doar un joc, ci un experiment la modă care se joacă cu o transformare a caracterului întuneric în lumină. Acest joc vă permite să vă exprimați liber, să vă testați limitele imaginației și să redefiniți estetica tipică gotică cu vibrații blânde de fete. Deveniți stilistul ei și transformați-l pe Wednesday Addams într-o senzație virală pe internet, la fel ca fetele blânde!

Jocul este împărțit în trei unități unice, fiecare invitându-vă, doamnelor, să creați un machiaj tematic pentru ziua de miercuri, explorând nenumărate farduri de pleoape, rimeluri, rujuri, farduri de obraz și accesorii. În unitatea unu, fardul de obraz roz și buzele lucioase sunt la ordinea zilei! Creați look-uri de machiaj nesfârșite, de la obrajii înroșiți și ruși la buze strălucitoare. Optează pentru o seninătate dulce, cu o pudră de fard de obraz roz bebeluș, un luciu roz perlat și accesorii delicate din perle care sugerează un farmec moale și inocent. Explorați trandafiri șic cu un fard de obraz trandafiriu și un luciu de buze clar, cu sclipici, redate cu accesorii argintii gotice pentru o răsucire distractivă. Sau aventurează-te în tărâmul strălucirii petale, cu un fard de obraz maro deschis și un luciu de buze din bomboane, combinat cu accesorii florale delicate pentru o joacă neașteptată.

A doua unitate este despre jocul magnific al fardului de pleoape, pietrelor și sprâncenelor cu sclipici. Dă viață creativității tale cu mystique mirage, un amestec entuziast de fard de pleoape duo-crom, combinat cu accente de strasuri și sprâncene strălucitoare care strălucesc ca praful de stele pe cerul nopții. Pentru o abordare îndrăzneață, există machiajul cu molucă lunară, fardul de pleoape holografic, sprâncenele cu sclipici argintii și accesoriile sidefate. Alternativ, alegeți sclipici galaxie, care oferă fard de pleoape multicolor, infuzat cu sclipici, sprâncene de cristal și accesorii supradimensionate.

Cea de-a treia și ultima unitate este plină de pistrui și petice pe nas pentru acea atmosfera moale de fată! Splendoarea sărutată de soare intensifică farmecul cu pistrui aurii, un plasture cu nas fals și un machiaj auriu. Intersecțional, amurgul de vis evidențiază pistruii trandafirii combinați cu fard de pleoape mov și o nuanță de buze asortată. Îmbrățișează o persoană proaspătă cu fantezie din țara zânelor, folosind pistrui pastel, petice mov pe nas și accesorii magice inspirate din Candyland.

Amintiți-vă că în lumea machiajului pentru fete moale de miercuri, singurele limite sunt cele pe care le plasați singur acolo! Dezlănțuie-te de cunoscut, îndrăznește să pășești în noi posibilități interesante și pictează-ți pânza - Wednesday Addams - cu nuanțe ale imaginației tale. Scufundă-te și distrează-te cu această interpretare revoluționară la modă a unui personaj clasic!

Distrați-vă de minune jucând jocul Wednesday Soft Girl Makeup pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri Addams de miercuri de la Prinxy.app:

  1. Miercuri Dark Academia
  2. Academia Lumina de Miercuri
  3. Popculture Halloween Machiaj de Halloween