Machiaj Monsterella Fantasy on Prinxy

Te joci Machiaj Monsterella Fantasy pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj Monsterella Fantasy

Păstrează-te în lumea înfricoșătoare a Monsterella Fantasy Makeup , un joc de machiaj cu personajele tale preferate Monster High, care combină bibelourile cu frica. Pregătește-te să-ți arunci vrăjile de stil creativ celor trei doamne emblematice ale noastre - Frankie Stein, Clawdeen Wolf și Draculaura și arată-ți creativitatea înfiorător-chic.

În prima unitate, muza ta este electrizantul Frankie Stein. Stimulează creativitatea prin aplicarea fardului de pleoape, a rimelului și a rujului care țipă „de o groază groaznică”. Dar de ce să ne oprim aici? Stabiliți bara de stil sus cu o coafură de trend, topuri de modă, accesorii complementare și cicatricile ei înfricoșătoare. Un ochi afumat și buzele neon îi vor oferi acestei dive o schimbare de look șocant de uimitoare.

În continuare, fantasticul Clawdeen Wolf vă așteaptă atingerea magică. Sculptează-i aspectul cu o gamă de fard de pleoape demn de urlă, rimel feroce și ruj delicios. Completați-l cu o coafură care urlă „fabulos de feroce”, topuri la modă și accesorii înfricoșătoare. Îndrăznește-te cu un ochi verde smarald și o sclipire de ruj de trandafir gotic pentru a-și canaliza partea sălbatică.

În unitatea finală, pășește în lumea fermecătoare a lui Draculaura. Accentuează-i frumusețea de vampir cu fard de pleoape captivant, rimel mistic și un ruj îndrăzneț. Îmbinați-i aspectul cu coafuri care țipă grozav, topuri care îi flatează atractivitatea monstruoasă și accesorii care adaugă o notă finală impecabilă. Optează pentru un fard de pleoape infuzat cu fructe de pădure și un ruj dur, roșu-sânge, pentru un aspect hipnotizant, vamp-chic.

Pregătește-te să înfrumusețezi cele mai bune de la Monster High în jocul Monsterella Fantasy Makeup pentru fete. Să amestecăm distracția cu frica, în stilul Monsterella!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de machiaj de la Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Practică pe mine
  3. Machiaj Mermaidcore