Balerina de patinaj pe gheață on Prinxy

Te joci Balerina de patinaj pe gheață pe Prinxy

Povestea jocului Balerina de patinaj pe gheață

Intră într-un paradis fabulos al patinajului cu noul nostru joc de îmbrăcăminte , Ice Skating Ballerina. Acest spectacol pe tema iernii îți trage sforile inimii în timp ce îi ajuți pe Ellie și Ben în călătoria lor de modă de la monoton la fabulos, pregătindu-se pentru o competiție de patinaj pe gheață care ar putea fi punctul culminant al vieții lor!


Balerina de patinaj pe gheață oferă o ambianță de minune și fantezie de iarnă, unde alegerile de modă și creativitatea se intersectează pe patinoarul plin de farmec. Acest joc captivant de îmbrăcăminte oferă nenumărate opțiuni de personalizare care vă permit fetelor să experimentați și să vă exprimați stilul unic, pregătindu-i totodată pe Ellie și Ben pentru cea mai captivantă competiție de patinaj pe gheață din viața lor. Deci ce mai aștepți? Alunecă în această lume virtuală de iarnă șic și distracție și pregătește-te să fii uimit de o serie de delicii la modă. Fii în centrul scenei pe patinoarul strălucitor, învârte-te, pozează și bucură-te de strălucirea reflectoarelor cu Ice Skating Ballerina – unde fiecare zi este o plimbare pe rampă pe gheață!


Pregătește-te să te scufunzi cu capul întâi în lumea lui Ellie și pornește în sarcina încântătoare de a-și personaliza patinele. Îmbunătățiți-vă flerul artistic în timp ce alegeți între șireturi albastre ca gheață, modele roz sau poate orbirea modelelor strălucitoare. Sunteți în scaunul șoferului și rezultatul final poate fi atât de extravagant sau subestimat cu gust pe cât doriți! Sau ați putea opta pentru niște patine verzi încântătoare, accentuate cu un sclipire, urmate de șireturi argintii izbitoare. Sau poate că patinele albe de vanilie pete cu crampoane colorate și șireturi roz pastel sunt mai mult viteza lui Ellie? Indiferent de calea alegi, ochiul tău artistic nu poate greși.


În continuare, să o ajutăm pe Ellie să fie Belle a competiției solo în ținuta ei colorată de balerină. Alegeți între o bentiță tricotată sau o tiara orbitoare încrustată cu strasuri strălucitoare și pene artificiale pufoase. Asortați-l cu o rochie albastră înghețată, strânsă în talie și care se întinde în straturi moi de fustă de balet, împodobită cu modele strălucitoare delicate. Sau ieșiți din cutie cu o rochie mov uluitoare, împodobită cu strasuri false jucăușe și strălucitoare, cu siguranță că va lăsa cu uimire mulțimea și juriul! Completați aspectul ei de balerină de patinaj cu o nouă coafură și o bijuterie pentru un aspect uimitor.


Ce zici să ne îndreptăm atenția către partenerul atrăgător al lui Ellie, Ben? Patinele lui, deși mai puțin împodobite, fac totuși o declarație. Imaginează-ți un model negru elegant, detaliat cu imprimeuri stele jucăușe sau carouri clasice, rezultând un amestec de stil elegant și stradal. Sau de ce să nu optați pentru o pereche clasică de alb cu ornamente negre subtile, un semn de cap către eleganța tradițională atemporală? Patinele lui Ben pot fi la fel de curate sau ascuțite după cum doriți - o reflectare a personalității sale pe gheață.


În cele din urmă, pășim pe tărâmul modei glam, pentru că este timpul ca Ellie și Ben să uimească ca un duo. Pentru Ellie, imaginați-vă o rochie de catifea cu umăr dezactivat, cu ornamente bogate din strasuri, mâneci asimetrice și o fustă cu volum întreg, perfect asortată cu un choker argintiu. Sau alegeți o salopetă stacojie pe corp, care emană încredere, completată cu cercei de designer și o pereche de mănuși strălucitoare. Alegerea este a ta!


Pentru Ben, imaginează-ți un ansamblu superb bleumarin cu broderie aurie, accentuat cu pantaloni negri eleganti și îmbogățit cu o coafură elegantă. Sau poate ai prefera să-l vezi într-o ținută complet neagră, cu o bluză cu paiete și pantaloni negri clasici, care se potrivesc cu flerul de foc al lui Ellie? Aspectele lor pentru competiția duo pot fi potrivite sau complementare și este chemarea dvs. asupra modului în care aceste stiluri sunt jucate pe gheață.


Distrați-vă de minune jucând jocul Ice Skating Balerina pentru fete online pe Prinxy.app


Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.


Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alteJocuri de iarnă de la Prinxy.app:


  1. Prinxy Winterella
  2. Soft Girls Winter Aesthetics
  3. Tendințe în modă Winter Sisters