Fete rele de liceu 3 on Prinxy

Te joci Fete rele de liceu 3 pe Prinxy

Povestea jocului Fete rele de liceu 3

Emoția de la finalul jocului tocmai a devenit reală odată cu sosirea Highschool Mean Girls 3. Acest nou joc de îmbrăcăminte are trei prietene la modă, Kiki, Polka și Ellie, care își provoacă cele mai înverșunate concurente, noile fete de la școală. Pregătește-te să intri într-o lume de ținute la modă, coafuri uimitoare și accesorii uluitoare pentru a oferi fetelor noastre rătăcitoare un farmec de neegalat.

Pregătiți-vă, doamnelor, deoarece această bătălie regală înverșunată de modă din Highschool Mean Girls 3 este aici. Miza este mare, iar moda este mai fierbinte, dar sasitatea și stilul lui Kiki, Polka, Ellie, Brian, Elsa și Wednesday sunt de netăgăduit. Așa că pregătește-te și pregătește-te să trimiți acele noi fete înapoi de unde au venit, în timp ce cucerești tronul modei liceului. Cu nesfârșite combinații de ținute, crearea de stiluri personale nu a fost niciodată o extravaganță atât de palpitant. Eliberează-ți fiara modei și spune lumii cine sunt conducătorii liceului.

Începeți această confruntare la modă îmbrăcând-o pe Kiki, regina supremă a stilului. Răsfoiți o selecție de fuste cu model, topuri crop captivante, rochii elegante și coafuri fabuloase. Bijuteriile și accesoriile găsite în garderoba ei sunt nimic mai puțin decât rafinate.

Nuanțele vii de roz și violet conduc articolele de modă din garderoba lui Kiki, așa că grăbește-te să arunci o privire. Pentru ținuta ei de școală, imaginați-vă o fustă mini roz jucăușă combinată cu un tricou șic mov decupat. Întindeți-o cu un colier gros Y2K și cercei asortați. Coafează-i părul jos și este gata să fure spectacolul. Sau încercați o rochie mov regal care se încleștează în talie pentru a o schimba. Adaugă cercei statement și o coadă înaltă pentru acea ținută „băiat, pa”.

Următoarea pe lista noastră este Polka, care își încredințează garderoba combinației atemporale de alb și nud. Explorați o combinație fantastică de fuste din denim, topuri versatile, rochii rafinate și coafuri. Completați-le cu bijuterii și accesorii care vor face ca capul să se întoarcă. Pentru prima ținută, gândiți-vă la o fustă din denim cu talie joasă asociată cu un crop top alb cu cravată în față. Combinați acest lucru cu un chocker din denim pentru o atmosferă care spune „cool, calm, and chic”. Cât despre un alt look, de ce să nu mergi pe o rochie de vară albă îngerească, o geantă metalizată și un colier strălucitor care țipă zeița modei?

Lasă glamourul gotic să te cuprindă în timp ce te îmbraci pe superba Ellie. Garderoba ei este plină de fuste din piele atrăgătoare, crop top-uri dezvăluite, rochii pe corp, cele mai nebunești coafuri, bijuterii și accesorii. Dominată de nuanțe înfricoșătoare de negru și roz, Ellie nu este cea care trebuie să se încurce. Încercați un mini din piele roz cu o cămașă neagră din plasă pentru acel aspect șic rocker, sau intensificați jocul strecurându-l pe Ellie într-o rochie neagră mulata, din piele, o poșetă roz aprins și bijuterii aurii pentru a arăta tuturor cine este șeful.

Acum, este timpul să schimbați fustele și rochiile cu cămăși cu dungi, blugi, pantaloni chino colorați și costume pentru a-l îmbrăca pe fermecătorul Brian. Combinați un tricou alb strălucitor cu o cămașă cu dungi albastre pastel aruncate lejer peste, o pereche de blugi și un ceas inteligent pentru un aspect cool, dar matur. Ca alternativă, faceți-l să arate elegant și pregătit pentru orice șanț de liceu într-un costum gri croit, cămașă albă clară și sunete de designer pentru un aspect elegant suprem.

Întunericul nu a arătat niciodată atât de la modă până când Elsa a apărut în imagine. Garderoba ei este o comoară de fuste, topuri, rochii, coafuri sălbatice și bijuterii inspirate de egirl. Asamblați un look gotic și totuși feminin pentru Elsa cu o fustă skater neagră, cu lanțuri metalice, un top asimetric și un choker pentru un aspect interesant. Pentru un ansamblu diferit, dar la fel de impresionant, lăsați-o să se îmbrace cu o rochie neagră, cu mâneci din plasă, o bentiță cu țepi și bijuterii negre pentru a confirma că este o zână întunecată a modei.

Păstrând ce este mai bun pentru ultimul, este timpul să ne îndreptăm spre lumea alb-negru de miercuri. Descoperă pantaloni în carouri, cămăși, rochii și coafuri în garderoba ei. Cu topul perfect cu volane, combinat cu o fustă mini în carouri, un colier emotionant și un ac de păr, ea este gata să treacă orice confruntare. Pentru un aspect ceva mai moale, îmbracă-te miercuri într-o rochie cu volană alb-negru, un clutch cu împânzire și bijuterii statement. Adăugați o clemă de păr cu fundă albă, asigurându-vă că lumea ei alb-negru este nuanțată cu nota perfectă de drăguț și șic.

Intră în pielea unui fotograf în unitatea finală din Highschool Mean Girls 3. Această ultimă provocare vă permite să personalizați instantanee ale grupului fiecărui prieten cu fundaluri pitorești, filtre artistice și autocolante distractive. Lăsați-vă creativitatea să domnească în timp ce încadrați și surprindeți cele mai multe momente de Instagram. Această fațetă de joc incitantă duce îmbrăcămintea virtuală la un nivel cu totul nou, oferind un capăt perfect nebuniei modei și oferindu-ți amintiri perfect concepute ale aventurilor tale de liceu cu stil. Bucură de ea!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri școlare de la Prinxy.app:

  1. Fete rele de liceu
  2. Fete rele de liceu 2
  3. Fashioniste înapoi la școală