Concertul K-pop de Anul Nou on Prinxy

Te joci Concertul K-pop de Anul Nou pe Prinxy

Povestea jocului Concertul K-pop de Anul Nou

Revelionul din centrul orașului New York a devenit o tradiție globală, iar anul acesta acești BFF-uri intră în centrul său pentru a întâmpina Anul Nou cu stil. Cu câteva ore înainte de sfârșitul anului, Times Square tremură de agitație în timp ce se pregătește ceva mare! Imediat după miezul nopții, cea mai faimoasă trupă de K-pop a momentului va distra adunarea cu melodiile lor cool, iar aceste fete abia așteaptă să-i vadă pe băieții BTS cântând. Au biletele și au nevoie doar de aspectul potrivit și iată unde îi poți ajuta! Doamnelor, pregătiți-vă să vă dovediți abilitățile de stilist în timp ce jucați jocul K-pop Concertul de Anul Nou de îmbrăcare   pentru fete online pe Prinxy.app!

Apăsați pe play și faceți cunoștință cu fetele norocoase care participă la concertul BTS de Anul Nou! Două dintre prințesele tale Disney preferate și doi răufăcători celebri sunt dispuși să participe la concert, dar nu este suficient loc pentru ca două forțe puternice să fie în același loc. Sau există? Noi, cei de la Prinxy.app, credem că în noaptea de Revelion, răufăcătorii și prințesele pot fi prieteni și ne-am imaginat acest joc tare de vacanță în care întâmpină Anul Nou împreună. Și ce modalitate mai bună decât să vă legați la concertul iubitei senzații K-pop, BTS? Așa că haideți să vedem ce ținute inspirate de BTS le puteți pune împreună pentru fetele noastre în timp ce continuați să jucați acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete!

Începi această provocare de modă cu prințesele. Anna vrea să poarte toate lucrurile confortabile și șic în acest Revelion, așa că piese vestimentare din denim, pulovere supradimensionate, blazere tricotate și pasteluri minunate sunt un must-have. Răsfoiește garderoba ei, amestecă și potrivește piesele tale de îmbrăcăminte preferate cu bijuterii, coafuri și machiaj potrivite și pregătește-o la timp pentru concertul anului. Apoi treceți la următoarea pagină a jocului și obțineți-i și prințesei Moana o ținută cool de petrecere! Inspirația Moanei pentru ținuta de diseară vine de la unul dintre posterele ei preferate cu Bangtan Boys. Posterul îi prezintă pe băieții coreeni îmbrăcați cu piese vestimentare inspirate de galaxii și asta va purta ea. Culorile curcubeului, modelele galaxiei, satinul și țesăturile lucioase, asta este ceea ce ai grijă în acest joc online de prințese pentru fete. După ce ai terminat de ales hainele, completează și ținuta aleasă cu un machiaj cool!

Ești pregătit pentru încă ceva? Atunci ce zici să-i ajuți pe răufăcători să arate la fel de șic, în continuare? Prima din rândul care vă va descoperi abilitățile de styling este nimeni alta decât Harley Quinn . Lil Monster a lui Daddy va renunța la colantii ei de plasă, maioul roșu și alb și pantalonii prea scurti și le va înlocui cu uniforme școlare șic. Știi că îi iubește! Cele disponibile în garderoba lui Harley sunt un amestec de șic și sportiv în același timp, feminin și de culoarea bomboanelor. Îmbrăcați-o în cele care vă plac cel mai mult, alegeți-o pe cea câștigătoare și accesorizați-o cu bijuterii inspirate de BTS și cu coafura semnătură a lui Harley. Nu în ultimul rând, poți să o ajuți pe Maleficent să-și arate cel mai bine. Chiar dacă i-a venit ideea să poarte haine inspirate de trupa coreeană, a fost greu să o convingi să-și schimbe rochia lungă și neagră și să o înlocuiască cu ceva diferit. Ceva ca costume și rochii cămașă, ar fi cea mai bună opțiune pentru ea. Există câteva opțiuni elegante în garderoba ei, cele mai multe dintre ele prezintă culori neutre, croială masculină, cămăși elegante cu volane. Găsiți cel mai bun look formal pentru ultima noastră fată din gașcă!

Înainte de a te grăbi la concertul anului, testează-ți abilitățile de designer de interior și ajută-le pe fete să-și decoreze camerele cu postere ale trupei lor preferate de băieți. Există multe opțiuni disponibile la dispoziție în acest joc online de decor pentru fete, alege-le pe cele care îți plac cel mai mult. Apoi, puneți atmosfera, luminile, decorațiunile în jurul scenei și începeți petrecerea! Apoi, fă o poză cu creația ta și partajează-o prietenilor tăi!

Distrați-vă de minune jucând jocul de îmbrăcăminte K-pop de Anul Nou Concert pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Anul Nou pe care ar trebui să le jucați în continuare:

  1. Ellie: Revelion
  2. „Anul Nou, eu nou” de la Harley
  3. Colecția Prințese de Anul Nou