Măști de design prințesă on Prinxy

Te joci Măști de design prințesă pe Prinxy

Povestea jocului Măști de design prințesă

Odată cu răspândirea Coronavirusului mai rapid decât oricine și-ar fi putut imagina, purtarea unei măști a devenit obligatorie peste tot în lume. Prințesele Elsa, Tiana și Moana au acceptat cu bucurie noile reguli, așa că au decis să-și proiecteze propriile măști de țesătură. În acest fel, își pot păstra costumele la modă accesorizate cu cele mai tari măști din stofă vreodată. Îi vei ajuta să facă accesoriul de modă? Apoi, începeți acest nou joc de decorare pentru fete numit Princess Design Masks și vedeți ce măști uimitoare de țesătură pe care le puteți crea pentru ele!

Elsa, Tiana și Moana sunt cunoscuți pentru ținutele lor zilnice uimitoare, iar acum că măștile de față devin obligatorii, trebuie să devină creativi și să găsească măștile perfecte pentru ținutele lor zilnice. Măștile de față din stofă personalizate sunt acum accesoriile indispensabile de care are nevoie orice fashionistă la modă, iar voi micii designeri de modă vă puteți ajuta prințesele Disney preferate să își proiecteze propriile lor. Tot ce trebuie să faceți este să jucați acest joc online de prințese online la Prinxy.app! Ești gata să înveți cum să-ți faci măști de țesătură elegante?

Apoi începeți cu acest joc de decorare distractiv pentru fete, verificați opțiunile dvs. și creați pas cu pas o mască de față la modă pentru fiecare prințesă. Alegeți o culoare și un model pentru fiecare mască, adăugați o mulțime de autocolante amuzante, strasuri și orice alte elemente pe care le considerați potrivite pentru a transforma o mască de față obișnuită într-un accesoriu de modă. A purta măști colorate sau strălucitoare în acest moment dificil ne ajută fetele să își ridice starea de spirit, așa că de ce nu adoptăm noi înșine sfaturile și trucurile acestor fete?

Când ați terminat cu dvs. de trafic de designer de moda de locuri de muncă, veți obține pentru a alege un costum frumos pentru a merge cu fiecare mască le - ați creat în timp ce continua să joace acest gratuit joc dress up online la Prinxy.app! Accesorizează ținutele alese cu bijuterii strălucitoare și coafuri noi, desigur. De asemenea, nu uitați să ne sfătuiți fetele cu privire la aspectul lor de machiaj. Cu sau fără mască, o adevărată prințesă ar trebui să arate întotdeauna impecabilă.

Distrează-te minunat jucând acest joc DIY distractiv numit Princess Design Masks joc online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Pandemic pe care ar trebui să le verificați:

  1. Faceți o mască
  2. Ticăloși împotriva rasismului
  3. Să fii sigur și sănătos cu Ellie