Concertul K-Pop de Anul Nou 2 on Prinxy

Te joci Concertul K-Pop de Anul Nou 2 pe Prinxy

Povestea jocului Concertul K-Pop de Anul Nou 2

Concertele de Revelion sunt deja o tradiție aici la Prinxy, iar anul acesta oferim o experiență unică. Ești pregătit pentru asta? Inspirat de primul joc din serie și presărat cu o selecție nou-nouță de personaje și piese vestimentare, aducem jocul de îmbrăcăminte K-Pop Concertul de Anul Nou 2 pentru fete pe care orice fan al trupei K-pop BlackPink trebuie să-l facă. Joaca. Pregătiți-vă să vă dovediți abilitățile de stilist, doamnelor, în timp ce vă jucați în această vacanță de iarnă   joc de îmbrăcare pentru fete online pe Prinxy.app!

Dar înainte de a intra în sărbătoare, permiteți-mi să vă reamintesc de unde a început totul. Doamnelor, vă amintiți jocul nostru original K-Pop Concert de Anul Nou ? Jocul a prezentat faimoasa trupă de băieți K-pop BTS și, împreună cu Anna, Moana, Maleficent și Harley Quinn, ați putut să sărbătoriți cu stil. Anul acesta, Times Square va tremura din nou de agitație, iar de data aceasta, patru doamne atrăgătoare vor fura lumina reflectoarelor, iar BFF-urile noastre ar putea folosi ajutorul tău pentru a se pregăti pentru concertul anului. Regina, Kiki, Bonnie și Elsa au bilete pentru a participa la concertul de Revelion BlackPink și au nevoie doar de tine să te ocupi de look-urile potrivite. Vino și alătură-te lor pentru a începe cu jocul de îmbrăcare K-pop Concertul de Anul Nou 2 pentru fete!

Dați clic pe play și faceți cunoștință cu fetele norocoase care participă la concertul BlackPink de Anul Nou ! Apoi răsfoiți selecția lor de ținute inspirate de BlackPink și pregătiți-le look-urile în timp ce continuați să jucați acest joc de modă gratuit pentru fete. Începi această provocare de modă cu două dintre fetele tale Clony preferate, Regina și Kiki. Fără efort șic, aceasta este ceea ce Regina vrea să simtă în acest Revelion, așa că pantalonii largi din denim, blazerele decupate și rochiile din tweed în pasteluri minunate sunt câteva dintre piesele vestimentare pe care le poți alege pentru ea. Răsfoiește garderoba ei, amestecă și asortează hainele tale preferate cu bijuterii, pantofi și machiaj și pregătește-o la timp pentru concertul anului. Apoi, treceți la următoarea pagină a jocului și obțineți și drăguței Kiki o ținută de petrecere cool! Inspirația lui Kiki pentru ținuta din această seară vine de la unul dintre cântăreții ei preferati din trupă. La fel ca Lisa, iubește și crop-top-urile și asta vei găsi în garderoba ei. Culorile frumoase, modelele jucăușe și țesăturile lucioase sunt principalul lucru de care aveți grijă în acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete. După ce ai terminat de ales hainele, completează și ținuta aleasă cu un machiaj cool!

Ești pregătit pentru încă ceva? Atunci ce zici să le ajuți pe Bonnie și Elsa să arate la fel de șic în continuare? Începi cu fashionista ta preferată. Bonnie visează la perfecțiune pentru look-ul de Anul Nou, iar seturile asortate sunt treaba ei. Imprimeuri în carouri, uni, paiete sau acoperite cu pietre prețioase strălucitoare, le iubește pe toate. Cele disponibile în garderoba lui Bonnie sunt un amestec de șic și sport în același timp, fetițe și de culoarea bomboanelor și le poți chiar amesteca și asorta atât cu tocuri înalte, cât și cu pantofi sport. Îmbrăcați-o în cele care vă plac cel mai mult, alegeți-o pe cea câștigătoare și accesorizați-o cu o geantă de designer și bijuterii strălucitoare. Nu în ultimul rând, poți să o ajuți pe regina Elsa să arate ce e mai bun. În acest joc distractiv cu prințese , selecția Elsei de ținute de sărbători este guvernată de tricotaje confortabile și piese de sport. Crezi că ar putea lucra bine împreună? Amestecați-le după cum doriți, apoi terminați aspectul de petrecere al Elsei cu un machiaj colorat.

Distrați-vă de minune jucând jocul de îmbrăcăminte K-Pop Concertul de Anul Nou 2 pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Iată încă trei jocuri de Anul Nou pe care ar trebui să le jucați în continuare:

  1. Ellie: Revelion
  2. Concertul K-Pop de Anul Nou
  3. Colecția Prințese de Anul Nou