Fabrica de Slime prințesă on Prinxy

Te joci Fabrica de Slime prințesă pe Prinxy

Povestea jocului Fabrica de Slime prințesă

Reginei Elsa i-a venit ideea nebună de a deschide o fabrică de nămol. A petrecut săptămâni întregi găsind amestecul potrivit de ingrediente, iar acum că testele au adus produsul mult visat, abia așteaptă să producă cantități uriașe și să surprindă toți copiii din Arendelle cu o sticlă colorată de nămol de casă . Vrei să o ajuți? Apoi vino și alătură-te ei pentru a începe jocul Princess Slime Factory pentru fete și află cât de ușor este să pregătești un slime colorat acasă!

Sunteți fete gata să aflați care sunt ingredientele necesare? Apoi atingeți butonul Start și alăturați-vă Reginei Elsa în acest joc online DIY pentru fete. Odată ce te afli în bucătăria Elsei, poți decide ce nămol vrei să faci mai întâi. Elsa are deja trei rețete diferite și puteți încerca să le faceți pe fiecare. Acum să ne asigurăm că aveți la dispoziție toate ingredientele. Pentru a face nămol acasă, veți avea nevoie de săpun lichid, șampon, pastă de dinți, spumă de ras, bicarbonat de sodiu, lipici, coloranți alimentari și chiar sclipici. În funcție de rețeta de slime pe care o alegeți, veți avea nevoie doar de anumite ingrediente din toate cele menționate mai sus. Dar nu vă faceți griji, Regina Elsa este aici pentru a vă ghida pas cu pas și vă va spune pe care să le folosiți și cât de mult să amestecați. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile ei îndeaproape și veți obține nămolul perfect în cel mai scurt timp!

Cu primul lot de nămoluri colorate gata de livrare, sunteți acum provocat să proiectați un pachet elegant pentru acesta. Puneți nămolul într-o sticlă clară și apoi arătați-vă abilitățile de designer în timp ce continuați să jucați acest joc distractiv de decorare pe Prinxy.app. Mai întâi, alegeți dopul. Există multe opțiuni de oprire dintre care puteți alege și puteți alege un dop, un dop de sticlă sau chiar un dop de cristal. Apoi înfrumusețați pachetul cu etichete colorate, autocolante strălucitoare și chiar arcuri. Faceți-o să arate premium!

Distrează-te minunat jucând jocul Princess Slime Factory pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri DIY pe care ar trebui să le verificați:

  1. Faceți o mască
  2. DIY Chocolate Present
  3. Miruna's Adventures: Slime Galaxy