Blogul de modă Princess Makeover on Prinxy

Te joci Blogul de modă Princess Makeover pe Prinxy

Povestea jocului Blogul de modă Princess Makeover

Frozen Sisters are unul dintre cele mai populare bloguri de modă care au existat vreodată. Toate prințesele care trăiesc în lumea fanteziei țin pasul cu ultimele lor postări de modă și chiar în acest moment se pregătesc să se ocupe de ultimul articol de astăzi. Ca întotdeauna, vor să impresioneze cu aspectul lor, așa că v-au rugat să vă alăturați în spatele camerelor și să îi ajutați să creeze un aspect îndrăzneț. În jocul Princess Makeover Fashion Blog , vă ajutați prințesele Disney preferate să pregătească toate detaliile pentru următoarea lor sesiune foto. Sunteți gata să începeți cu acest joc de makeover gratuit pentru fete pe care îl puteți juca online la Prinxy.app?

Elsa și Anna vor să-și surprindă cititorii cu un aspect fantastic astăzi, iar ideea lor este cu siguranță că va provoca un pic abilitățile dvs. de machiaj. Ești gata să-ți demonstrezi abilitățile de pictor în timp ce le acoperi fața în modele de fețe elaborate care lasă să cadă? Apoi, nu ezitați să vă alăturați acestora pentru a începe acest joc gratuit de machiaj și verificați toate opțiunile dvs. în ceea ce privește designul feței. Selecția impresionantă de modele de față prezentate în acest joc este unică, colorată și super drăguță. Împreună cu aripile de fluture, puteți găsi, de asemenea, câteva modele de pui dulci și chiar modele de artă de față cu super-eroi. Din fericire, din fiecare categorie, puteți alege designul preferat pentru fiecare prințesă. Apoi, completează-ți designul feței cu ruj îndrăzneț și cu coafuri noi.

Apoi, ar putea folosi sfaturile dvs. de specialitate în alegerea ținutelor câștigătoare. În garderoba lor regală, puteți găsi atât rochii elegante, cât și ținute tinere din două piese. În timp ce jucați acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete, le puteți cere pe cele două prințese să încerce câteva look-uri înainte de a alege ținutele finale. Accesorizează ținutele câștigătoare cu bijuterii strălucitoare și nu uita să faci o fotografie a creației tale.

Distrează-te minunat jucând jocul Princess Makeover Fashion Blog pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei Jocuri cu Prințese ar trebui să joci în continuare:

  1. Febra Disco Sisters
  2. Surorile Evadare de iarnă
  3. Annie și Eliza Vacanță tropicală