Ellie și Cindy Teen Rivalry on Prinxy

Te joci Ellie și Cindy Teen Rivalry pe Prinxy

Povestea jocului Ellie și Cindy Teen Rivalry

Cindy și Ellie concurează pentru a deveni cea mai populară fată din clasă. Amândoi frecventează același liceu, dar este loc pentru o singură fată populară - ești curios să afli cine va fi câștigătorul nostru? Să aflăm jucând acest joc uimitor pentru fete numit Ellie And Cindy Teen Rivalry!

Liceul poate fi o junglă absolută, dar la fel ca orice altceva din viață, poate fi mult mai ușor dacă găsești o modalitate de a-l face să funcționeze pentru tine. A fi cea mai populară fată din liceu ar putea ajuta. Atât Ellie, cât și Cindy se angajează să facă tot ce este nevoie pentru a câștiga titlul. Sunt frumoși și talentați și reușesc întotdeauna să concureze între ei, dar de data aceasta vor avea nevoie de ajutorul tău. Se dovedește timpul talentului, sunt gata să impresioneze?

Una dintre regulile nescrise ale „Cum să devii cea mai populară fată din școală” este să fii tu însuți cât poți. Adică orice ai face pentru a impresiona publicul ... face să pară fără efort și natural. Sunteți deja curioși să vedeți ce talent autentic va arunca fiecare dintre ei în competiție? Apoi, mergeți mai departe, continuați să jucați acest joc distractiv de prințesă online la Prinxy.app și aflați.

Cindy este cunoscută pentru abilitățile sale uimitoare de curățare și să recunoaștem, toată lumea iubește o sală de clasă curată. Spălați geamurile murdare, colectați resturile pe podea și așezați-le în coșul de gunoi, prăfuiți birourile, curățați dulapul și ștergeți placa. Bravo, doamnelor! Sala de clasă este frumoasă și curată și gata să impresioneze colegii lui Cindy. În continuare, să aflăm ce intenționează Ellie să facă pentru a înclina balanța în favoarea ei!

Ellie este cunoscută pentru abilitățile sale de stil. Desigur, talentul ei se referă la stilul ținutelor zilnice, dar înfrumusețarea unei clase nu poate fi cu totul diferită ... sau nu? Deveniți designer de interior și împreună cu Ellie decorați sala de clasă cu flori proaspete, perdele, birouri colorate și autocolante drăguțe. Apoi adăugați un mesaj frumos pe tablă ... va adăuga câteva puncte în plus în favoarea lui Ellie.

Crezi că juriul este acum gata să nominalizeze cea mai populară fată din școală? Se pare că mai trebuie să vadă ceva. Așa au venit cu cea mai trendy provocare de ținute. Continuă această competiție online cu o sesiune de îmbrăcăminte în care poți îmbrăca frumoasele noastre școlare în haine la modă și accesorii pentru fete. Apoi apăsați butonul următor pentru a găsi câștigătorul nostru.

Distrează-te minunat jucând jocul Ellie And Cindy Teen Rivalry pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate sarcinile date în acest joc distractiv pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri școlare pe care ar trebui să le verificați:

  1. Ollie merge la școală
  2. Prințesele înapoi la școală
  3. Ellie și Blondie înapoi la școală