Fă-ți propria prințesă on Prinxy

Te joci Fă-ți propria prințesă pe Prinxy

Povestea jocului Fă-ți propria prințesă

Ce ar fi această lume fără personaje fantastice în ea? Probabil un loc trist, plictisitor, dar ghici ce? Nu vom lăsa acest lucru să se întâmple. Avem jocul perfect pentru a vă antrena creativitatea și împreună vom inunda lumea online cu prințese superbe. Ești gata să încerci? Atunci să începem cu acest joc nou-nouț pentru fete numit Make Your Own Princess și să creăm câteva frumuseți!

În el, veți descoperi toate elementele unui joc distractiv pentru producătorul de păpuși. Există multe rochii și accesorii ale prințeselor din care puteți alege, există coafuri superbe și, de asemenea, trăsături faciale care vă vor ajuta să creați aspectul perfect pentru noul dvs. personaj unic. Dar să aruncăm o privire mai atentă la aceste file de categorii, nu-i așa?

Puteți începe prin a alege rochia de prințesă potrivită pentru păpușa dvs. de fantezie. În acest joc de îmbrăcăminte prințesă , poți găsi o selecție impresionantă de rochii. Vei recunoaște unele dintre ele foarte ușor, deoarece au fost împrumutate din garderoba prințeselor Disney, dar există câteva rochii unice pe care le poți folosi pentru a crea un aspect colorat pentru noua ta păpușă. Răsfoiți-le pe toate și selectați-vă preferatul. Odată luată decizia principală, mergeți mai departe și accesorizați ținuta aleasă cu bijuterii supradimensionate, ghearele elegante și alte accesorii pe care vi le-ați putea dori pentru personajul dvs.

Bună treabă, doamnelor! Acum fii gata să te joci cu trăsăturile faciale unice ale prințesei tale. 24 de opțiuni pentru ochi vin într-o mare varietate de culori și forme, 24 de opțiuni pentru gură, 24 de sprâncene unice și chiar 12 culori de nuanțe ale pielii din care să alegeți. Verificați-le pe toate și personalizați-vă personajul fantezist după cum doriți.

Au un joc mare de timp acest joc distractiv papusa-maker pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a răsfoi toate filele de categorie din acest joc online pentru fete pentru păpuși!

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Avatar pe care ar trebui să le verificați:

  1. Avatarul meu Manga
  2. Deveniți o prințesă
  3. Avatarul sezonului meu rece