Povestea jocului Vinerea Neagră: Shopping Mania

NU-MI VINE SĂ CRED! Atât de multe vânzări! Vinerea Neagră este în sfârșit aici! Mergeți la cumpărături cu această gorgie și pregătiți-vă să profitați de toate reducerile! În jocul Black Friday: Shopping Mania pentru fete, tu și Kendall Jenner vă aflați în centrul comercial cu un singur scop în minte: să faceți cumpărături până când renunțați! Sper că purtați încălțăminte confortabilă, magazinul se deschide la 3, 2,1 ... Și este timpul pentru cumpărături!

Dar, primul lucru mai întâi! Kendall își ia sesiunile de cumpărături cu adevărat în serios, așa că privirea la cele mai bune lucruri este obligatorie. Alătură-te frumoasei noastre vedete de realitate și supermodel în vestiarul ei și ajută-o să găsească cea mai bună ținută pentru cumpărăturile viitoare! Oh, așteptați! Kendall a renunțat deja la multe lucruri în garderoba ei, așa că nu vor fi prea multe opțiuni disponibile la dispoziția dumneavoastră în această etapă a jocului. Dar iată unde vă puteți dovedi abilitățile de stilist pe măsură ce continuați să jucați acest joc online de îmbrăcat Kendall Jenner pentru fete! Răsfoiți prin garderoba ei și creați-vă o ținută alegând rochia, pantofii și bijuteriile preferate. Acum este gata să intre în mall pentru o primă cumpărături. Ești curios despre ce cumpără ea mai întâi?

Îmbrăcăminte, încălțăminte, poșete, cosmetice și bijuterii, asta veți găsi pe lista ei de cumpărături de Black Friday. Dar cât puteți cumpăra voi doi într-o perioadă de cumpărături de 1 minut? Depinde cât de repede se mișcă fetele tale. Kendall are deja pe lista de dorințe articolele pe care le dorește. Cât de bun ești la reperarea lor în magazin? Lista de dorințe a lui Kendall este disponibilă în partea de jos a ecranului. Atingeți săgețile de pe ecran, navigați prin culoare și cumpărați articolele de pe lista ei. Găsiți obiectele potrivite și cumpărați cât mai multe articole înainte de expirarea timpului. Dar rețineți, spamul cu clicuri aleatorii va scădea 10 secunde din cronometru. Când sunteți blocat, faceți clic pe butonul HINT, iar Kendall vă va ajuta să găsiți elementul lipsă. Apoi, întoarce-te acasă și pune-o să încerce noile achiziții!

Oh! Nimic nu poate învinge buna dispoziție adusă de o cumpărături de succes. Este atât de fericită de abilitățile tale de cumpărături încât te va duce la altul. De data aceasta, voi doi ajungeți la magazinul de electrocasnice și cumpărați lucruri noi pentru conacul Calabasas al lui Kendall. Scufundați-vă prin toate piesele de mobilier, decorațiunile, gadgeturile, perdelele și tapetele, selectați-le pe cele din vânzare și vedeți dacă puteți cumpăra totul din lista Kendall. Odată livrate articolele, o puteți ajuta apoi să decoreze în acest joc de decorare online pentru fete.

Dacă doamnelor ați fost suficient de rapide pentru a debloca toate articolele din acest joc, atunci vă provocăm să vă demonstrați din nou abilitățile, de data aceasta în jocul nostru distractiv de cumpărături numit Cumpărături online: haina de iarnă . Dar dacă mai sunt articole rămase pe lista de dorințe a lui Kendall, atunci asigurați-vă că vă întoarceți la cele două mega magazine și cumpărați articolele lipsă. Distrează-te minunat jocul Black Friday: Shopping Mania pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri cu celebrități pe care ar trebui să le verificați:

  1. Fashioniste celebre
  2. Moda și distracție a vedetelor
  3. Celebrity Fashion Color Test