Povestea jocului Moda ciudată

Weidcore Fashion este un joc distractiv de îmbrăcăminte care te cufundă într-o experiență de joc încântător de bizară! Îmbrățișează-ți stilistul interior în acest joc de fete excentric, cu patru unități provocatoare, care te permit să explorezi amestecul perfect de modă ciudată și minunată.

Deci, doamnelor, trebuie să pășiți în lumea Weirdcore Fashion, unde creativitatea nu cunoaște limite? Pe măsură ce porniți în această călătorie în modă cu Wednesday Addams, pregătește-te să-ți provoci abilitățile de fashionista în timp ce explorezi o lume de o frumusețe neconvențională. Cu un amestec de farmec ciudat și estetică de avangardă, plonjează în prima unitate și creează o capodopera de machiaj la fel de distinctă și îndrăzneață precum jocul în sine.

Lasă-ți creativitatea liberă în această primă unitate de machiaj și creează un aspect unic de machiaj casual ciudat pentru enigmaticul Wednesday Addams. Optează pentru o combinație îndrăzneață de iris violet intens, fard de pleoape strălucitor de culoarea curcubeului și ruj negru îndrăzneț pentru o alură misterioasă. Sau alegeți o atmosferă jucăușă cu nuanțe de roz pastel, tatuaje capricioase pe față și pietre prețioase strălucitoare care adaugă o notă de magie. În continuare, vei descoperi garderoba casual ciudată a zilei de miercuri și vei crea o ținută la fel de intrigantă precum fata însăși. Amestecă și potrivește topuri, funduri și accesorii pentru a crea un ansamblu neconvențional. Combinați un tricou cu grafic colorat cu pantaloni evazați sau pantaloni scurți și cizme groase pentru un aspect rebel sau alegeți o salopetă din catifea împodobită cu imprimeuri ciudate pentru un farmec capricios. Completați aspectul câștigător cu o nouă coafură și câteva accesorii ciudate, dar uimitoare.

Trecand la etapa de machiaj glam, pune-ti din nou la incercare abilitatile de makeup artist si rasfata-te miercuri cu un look captivant si glamour. Experimentați cu fard de pleoape auriu strălucitor, gene voluminoase și o buză roșie îndrăzneață pentru o aură acerbă și sofisticată. Alternativ, optați pentru un eyeliner grafic seducător, combinat cu obraji trandafirii, pietre strălucitoare pentru față și ruj într-o nuanță îndrăzneață pentru o alură mistică. Arata grozav, doamnelor! Acum să trecem la etapa finală de îmbrăcare, în care poți îmbrățișa glamourul și sofisticarea modei ciudate, selectând un ansamblu de spectacol pentru miercuri. Canalizează eleganța cu un top elegant din imitație de piele, pantaloni cu talie înaltă și tocuri care emană încredere și stil. Alternativ, o poți îmbrăca într-o rochie neagră, împodobită cu broșă aurie, un chocker supradimensionat și accesorii aurii pentru un aspect orbitor demn de covor roșu care necesită atenție.

Ce mai astepti? Începeți cu jocul Weirdcore Fashion și testați-vă abilitățile de stilist cu influențatorul nostru uimitor. Indiferent dacă sunteți fan al machiajului îndrăzneț sau al pieselor vestimentare și al accesoriilor de excepție, acest joc de modă are câte ceva pentru toată lumea. Pregătește-te să-ți distrugi următorul aspect minunat ca niciodată și arată-ți creativitatea cu stil!

Distrați-vă de minune jucând jocul Weirdcore Fashion pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și altejocuri TikTok de la Prinxy.app:

  1. TikTok Urban Outfits
  2. Moda de stradă TikTok
  3. Tendințe TikTok: Denim colorat