Supermodele Vacanță de neuitat on Prinxy

Te joci Supermodele Vacanță de neuitat pe Prinxy

Povestea jocului Supermodele Vacanță de neuitat

Da, în sfârșit este timpul ca aceste trei supermodele BFF să ia o vacanță de iarnă binemeritată. Unde crezi că ar trebui să-l cheltuiască? Destinațiile tropicale sunt atât de obișnuite! BFF-urile Olivia, Lily și Angie se pregătesc pentru o călătorie într-un loc mult mai special: un sat cu zăpadă numit Winter Land. Alăturați-vă acestor trei prințese în călătoria lor interesantă și deveniți consilierul lor de modă în timp ce jucați jocul de îmbrăcăminte pentru fete Supermodels Unforgettable Vacation pentru fete online la Prinxy.app!

Ridicați-i la aeroport, duceți-i la cazare și ajutați-i să se pregătească să exploreze fiecare colț al satului. O, băiete, țara asta de iarnă este plină de distracție! Există evenimente de covor roșu, un patinoar care așteaptă să le testeze abilitățile și chiar lupte cu bulgări de zăpadă. Fetele s-au angajat să le încerce pe toate și sunteți aici pentru a le ajuta să se pregătească pentru fiecare activitate. Sunteți gata pentru această sarcină provocatoare, fetelor?

Începeți cu acest nou joc de iarnă pentru fete și începeți prin selectarea activității pe care doriți să o facă mai întâi aceste BFF. Odată ce a fost luată decizia principală, puteți trece mai departe și vă puteți arăta abilitățile de machiaj. În acest joc de machiaj pentru fete, există 20 de nuanțe de machiaj disponibile pentru fiecare prințesă supermodel. Kitul de machiaj profesional include ruj, fard de ochi, fard de obraz și rimel pe care le puteți amesteca și potrivi în aspectele de machiaj glam, aspectul pastel strălucitor sau chiar în aspectul natural. Completează aspectul machiajului pentru fiecare fată și apoi alege în garderoba lor de iarnă.

Slujbele lor zilnice necesită un aspect uimitor, așa că nu fiți prea surprinși să găsiți multe haine și accesorii elegante de iarnă în garderoba lor. Verificați ținutele elegante special concepute pentru activitățile de iarnă și selectați-le pe cele care vă plac cel mai mult pentru fiecare fată, apoi asigurați-vă că verificați și selecția lor de rochii elegante de care aveți nevoie pentru evenimentul de covor roșu la care intenționează să participe în timp ce se bucură de timpul lor plecat în acest ținut de iarnă superb. Continuați să jucați acest joc de modă online pentru fete, selectând ținuta potrivită pentru activitatea aleasă și nu uitați să vă personalizați în mod corespunzător aspectul de iarnă cu eșarfe de cașmir, mănuși și pălării tricotate colorate. Apoi, alătură-te fetelor în aer liber și distrează-te jucându-te în zăpadă!

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat pentru fete Supermodels Unforgettable Vacation pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri Supermodel pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Următorul Supermodel Stars
  2. Vinerea Neagră: Shopping Mania
  3. Supermodel Fashion Lookbook