Snegurochka Russian Ice Princess on Prinxy

Te joci Snegurochka Russian Ice Princess pe Prinxy

Povestea jocului Snegurochka Russian Ice Princess

Descoperiți un nou personaj fantezie în timp ce jucați jocuri de îmbrăcat online pe Prinxy.app! De data aceasta am dori să vă prezentăm această frumoasă fată de zăpadă, cunoscută și sub numele de Snegurochka în basmele rusești. Ea este nepoata și ajutoarea părintelui Frost și, în timpul Anului Nou, ajută la planificarea petrecerilor pentru copii. În acest joc pe mai multe niveluri pentru fete numit Snegurochka Russian Ice Princess , veți putea ajuta frumoasa noastră prințesă să se pregătească pentru sărbătoarea de Anul Nou.

Ești gata să descoperi prima sarcină pe care ți-a pregătit-o pentru tine? Primul nivel are un joc de decorare pe care voi fetele îl veți iubi. Snegurochka noastră locuiește într-o căsuță superbă lângă pădure, iar fereastra ei de living încadrează perfect peisajul de iarnă de afară. Priveliștea este absolut uluitoare și tot ce trebuie să faci este să aduci ceva căldură și confort în camera ei de zi! Din fericire, aveți la dispoziție toate decorațiunile de care aveți nevoie și le puteți alege pe cele care vă plac cel mai mult. Decorează camera de iarnă cu un pom de Crăciun superb, perdele colorate, o masă de ceai elegantă sau o canapea confortabilă. Setați ceasul înainte de miezul nopții și treceți la a doua etapă în acest joc de vacanță online pentru fete.

Apoi, trebuie să-ți demonstrezi și abilitățile de make-up artist, întrucât al doilea nivel al jocului Snegurochka Russian Ice Princess aduce un joc distractiv de machiaj . Surprindeți-o pe fata noastră cu un machiaj minunat realizat din culori reci de umbre de ochi, roșii roz și buze de culoare cireșe. Termină-i aspectul machiajului cu rimel negru și apoi nu uita să-i schimbi forma sprâncenelor pentru un aspect complet nou. Toate produsele de machiaj prezentate în acest joc vin în șase opțiuni unice. Verificați-le pe toate și găsiți ceva care va arăta excelent pentru ea. Apăsați „Terminat” când sunteți gata și treceți la al treilea nivel al jocului.

Al treilea nivel aduce un joc distractiv de îmbrăcat în care puteți alege o frumoasă rochie tradițională rusească pentru Snegurochka. Pentru a ne îmbrăca prințesa Ice Ice, parcurgeți selecția ei impresionantă de rochii superbe, paltoane îmbrăcate în blană, mănuși și kokoshnik cu mărgele. Mixează și asortează articolele tale preferate într-un aspect festiv care lasă să cadă în fălci. Asta este!

Distrează-te minunat jucând jocul Snegurochka Russian Ice Princess pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei Jocuri cu Princess pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Aventura prin patinaj prințesă
  2. Surorile Evadare de iarnă
  3. Eliza și Annie Winter Trends