Lotta The Otter Rescue on Prinxy

Te joci Lotta The Otter Rescue pe Prinxy

Povestea jocului Lotta The Otter Rescue

Astăzi vă vom spune, fetelor, povestea micuței Lotta, o adorabilă vidră feminină. Într-o zi s-a aventurat în pădure în căutarea unei noi aventuri, dar, din păcate, s-a rătăcit. Ea a intrat în frig și ploaie ore în șir până a rătăcit în cabana unui om bun, tu! Speriată, rănită și cam dezordonată era ea când v-ați întâlnit, dar cu un pic de ajutor din partea voastră, își va recâștiga scânteia în cel mai scurt timp. Vino și joacă acest nou joc pentru animale de companie pentru fete numit Lotta The Otter Rescue și vezi dacă poți avea grijă în mod corespunzător de noul tău prieten, o vidră minunată.

Acest joc online de salvare a animalelor pentru fete prezintă cinci activități distractive pe care le vei iubi. Primul este o sarcină de îngrijire a animalelor pe mai multe niveluri în care poți avea grijă de rănile lui Lotta, îi speli blana, o usuci și o pieptene până când se descurcă. Puteți începe prin îndepărtarea crenguțelor din blana ei și apoi puteți îndepărta și frunzele. Curățați apoi plasturii de noroi și apoi puteți strica vidra mică cu o baie cu bule calde. Folosiți un săpun delicat pentru a-i acoperi corpul cu bule, presărați apă caldă pentru a îndepărta spuma și apoi uscați-i blana cu un prosop curat. O, da, blana ei este atât de pufoasă acum! Combinați-l bine, apoi înfășurați-l pe Lotta într-o pătură curată. Și astfel procesul de îngrijire este finalizat și puteți merge mai departe pentru a descoperi o nouă sarcină!

Pe pagina următoare a jocului, veți descoperi toate hainele fanteziste pe care echipa noastră Prinxy le-a pregătit pentru drăguțul Lotta. Acest joc online de îmbrăcăminte de vidră pentru fete prezintă unele dintre cele mai elegante piese vestimentare și accesorii pe care le-ați văzut vreodată. Îl vei ajuta pe Lottie să se îmbrace pentru o nouă zi? Treceți degetele prin garderoba noului Lotta și selectați orice vă place cel mai mult pentru a o îmbrăca într-o nouă aventură. Există la dispoziție rochii pentru fete pentru fete, salopete șic, topuri, fuste, pantaloni scurți, colanți și multe altele. Amestecă și asortează piesele tale de îmbrăcăminte preferate cu coafuri colorate și cu ace de păr pentru fete. Arată grozav în noua ei ținută, nu-i așa?

Acum, să-l ajutăm pe noul tău prieten să își găsească o nouă casă! Cât de bine sunteți fetelor la rezolvarea jocurilor de puzzle online ? Glisați dale ale puzzle-ului dat pentru a le pune în locul corect și nu vă opriți până nu reușiți să deblocați un nou habitat pe care Lotta îl poate transforma într-o casă minunată. Rețineți că atunci când setați corect o piesă, aceasta este blocată și nu o mai puteți mișca. Dacă două piese sunt în locuri incorecte, puteți comuta între ele și le puteți pune în locul potrivit. Odată ce reușiți să puneți toate piesele puzzle-ului împreună, un habitat frumos vă va apărea în fața ochilor. O vei transforma în noua casă a lui Lotta?

A cincea activitate prezentată în acest joc online pentru animale de companie vă provoacă, fetelor, să jucați un joc distractiv de decorare pe care o veți iubi. Sper că sunteți gata să vă exersați abilitățile de designer în continuare și să transformați vizuina noroioasă într-o casă minunată pentru adorabila noastră vidră. Folosiți un târnăcop pentru a sparge bolovanul care acoperă intrarea, apoi folosiți niște foarfece de grădinărit pentru a îndepărta rădăcinile și buruienile, apoi scoateți acei păianjeni terifianți care se joacă. Măturați podeaua pentru a îndepărta resturile și apoi răsfoiți toate opțiunile de decor disponibile la dispoziția dvs. pentru a decora noua casă a Lottie. Bună treabă, doamnelor! Mulțumită ajutorului dvs., povestea lui Lotta are un final fericit și este atât de recunoscătoare pentru ea!

Distrează-te minunat jucând jocul Lotta The Otter Rescue pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri pentru animale de companie de Prinxy.app:

  1. Surpriza de coacere
  2. Provocarea Twinchella
  3. Miruna's Adventure: Vet