Tendințe în machiaj de Halloween on Prinxy

Te joci Tendințe în machiaj de Halloween pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe în machiaj de Halloween

Halloween-ul este aproape, iar unii dintre influenții noștri preferați TikTok și-au lucrat abilitățile de makeup artist pentru a obține cele mai uluitoare look-uri de machiaj de Halloween. Am adunat trei dintre cele mai bune idei de machiaj în jocul nostru gratuit de sărbători pentru fete numit Halloween Makeup Trends ! De la #unicorncore la #fairycore, puteți găsi unele dintre cele mai la modă estetice de Halloween în jocul nostru. Joacă-l astăzi!

Fiți atenți, anul acesta, Halloween-ul va fi uriaș. Cu toate petrecerile înfricoșătoare anulate anul trecut, în acest an, fashionistele abia așteaptă să fure lumina reflectoarelor cu costume de Halloween elaborate, ieșite din lumea asta. Așadar, dacă nu te simți prea pregătit să treci la viitoarea petrecere de Halloween, atunci rămâne cu noi. În jocul Halloween Makeup Trends pentru fete, aducem 3 look-uri de machiaj de Halloween și, pas cu pas, vei învăța cum să le recreezi pe fiecare dintre ele. Ești gata să arunci o privire?

Atunci haideți să începem cu acest nou joc exclusivist de Halloween prinxy numit Halloween Makeup Trends și să fim pregătiți să întâlnim cele trei doamne frumoase ale noastre care prezintă acest joc. S-ar putea să nu-i cunoști deloc, dar cu siguranță ar trebui să te obișnuiești cu fețele lor! Kiki, Riri și Regina sunt trei dintre frumoasele noastre fete Clony și sunt aici pentru a fura lumina reflectoarelor. Clony este generatorul nostru de avatare la modă și îl puteți obține pe Google Play . Ia-l astăzi, creează-ți sinele digital și folosește-ți noul avatar peste tot pe internet!

Prima fată Clony pe care o vei întâlni este superba Kiki . Ea este celebră TikTok și o artistă adolescentă autoprodusă, cu o pasiune uriașă pentru #unicorncore. Așadar, dacă și tu ești îndrăgostită de estetica unicorn și de vibrațiile sale colorate și jucăușe, atunci aspectul de machiaj de Halloween al lui Kiki este cel potrivit pentru tine. Pregătește-i rapid fața cu toner și creme hidratante, apoi fii gata să descoperi opțiunile pregătite pentru aspectul de machiaj de Halloween cu unicorn al lui Kiki. Fardurile de pleoape vin într-o mare varietate de culori pastelate frumoase pe care le puteți amesteca în diverse combinații. Apoi puteți continua cu sarcina de machiaj și puteți aplica niște sclipici pe ochi, un strat de rimel, fard de obraz și o nuanță îndrăzneață de ruj. Nu rata colecția de pietre prețioase strălucitoare a lui Kiki și alege unele pentru a-și completa aspectul de machiaj de Halloween. Ești gata să o întâlnești pe Riri în continuare?

Riri este a doua fată Clony din jocul nostru și este o cântăreață super talentată, cu un aspect superb pe care îl vei iubi. Pentru Halloween-ul din acest an, ea a decis să opteze pentru un machiaj îndrăzneț al Dia de los Muertos, care prezintă culori închise, trăsături osoase ale feței, câteva piese de bijuterii sofisticate și accesorii de păr care amestecate vor crea un aspect de Halloween uluitor. Parcurgeți toate opțiunile pe care le-am pregătit la dispoziție în această a doua unitate de machiaj, fiți creativ și vedeți ce aspect înfricoșător de Halloween o puteți ajuta pe superba Riri să se etaleze la petrecere.

Mai ai nevoie de inspirație? Atunci nu rata cel de-al treilea look de machiaj pe care l-am prezentat în jocul Tendințe în machiaj de Halloween pentru fete! Este din estetica #fairycore și are Regina . Ea este a treia noastră fată prezentată în această serie de machiaj online, o studentă drept As, cu un temperament sălbatic. Machiajul ei de Halloween este inspirat din lumea zânelor. Cu ghirlande de flori care îi acoperă fața și gâtul, cu fard de pleoape strălucitor și pietre prețioase strălucitoare, aspectul de machiaj al Reginei poate fi atât de sofisticat pe cât îți dorești!

Îți plac look-urile pe care le-ai avut până acum? Distracția este departe de a se termina. Acum sunteți provocat să vă întoarceți și să amestecați fiecare machiaj după cum doriți. Faceți o fotografie a creației dvs. și partajați-o prietenilor. Distrați-vă de minune jucând jocul Tendințe în machiaj de Halloween pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Halloween de la Prinxy.app:

  1. Fashionista de Halloween
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween în pădurea fermecată