Studio de machiaj - Halloween on Prinxy

Te joci Studio de machiaj - Halloween pe Prinxy

Povestea jocului Studio de machiaj - Halloween

Fetelor, sunteți gata să faceți un machiaj de Halloween uluitor? Vă oferim cele mai înfricoșătoare look-uri de Halloween inspirate de trei TikTokers celebri în jocul nostru gratuit Makeup Studio - Halloween . Doar verificați-le pornind de la jocul nostru de vacanță gratuit pentru fete! De la răufăcători la personaje Monster High, puteți găsi o estetică la modă de Halloween în jocul nostru. Joacă-l astăzi!

Machiajul înfricoșător de Halloween nu este de ce să-ți fie rușine. Este o modalitate grozavă de a spune lumii că nu ți-e frică de monștri, dar monștrii se tem de tine. Și așa ar trebui să fie cu orice machiaj: ar trebui să vină cu o atitudine ca acest look inspirat de răufăcător DC Comicon. Cu un amestec atrăgător de culori îndrăznețe și un tatuaj cool care adaugă un plus, menținându-te în lumina reflectoarelor pe tot parcursul nopții, acest costum are toate caracteristicile ținutei tale de vis. Îndrăznește să-l completezi cu cercei de păianjen și o coroană de cap verde inspirată de Poison-Ivy. Ești pregătit pentru încă ceva?

Este timpul să vă murdărească mâinile cu Olivia, care vrea să sărbătorească acest Halloween cu stil. O vei ajuta să creeze aspectul perfect de machiaj în timp ce te bucuri de câteva surprize înfricoșătoare pe parcurs. Cu ajutorul jocului nostru de machiaj , vei putea crea un look incitant, dar unic pentru Olivia. Ea vrea să fie puțin rău, așa că mergeți mai departe și alegeți dintre toate opțiunile pe care le-am pregătit doar pentru ea! Există culori îndrăznețe, modele jucăușe, unghii lungi ascuțite în culori electrice și accesorii vrăjitoare care amestecate vor crea un aspect de Halloween uluitor. Ce vei alege pentru ea?

Sunteți gata de mai multă distracție cu machiajul, fetelor? De când ați jucat primul și al doilea joc de machiaj în Makeup Studio - jocul Halloween , știți deja la ce să vă așteptați - o mulțime de idei de machiaj din care să alegeți și o bună doză de articole de modă la modă. Dar cele două erau despre look-uri tradiționale de Halloween. Suntem aici astăzi cu un al treilea joc care se concentrează pe ghouls Monster High. Superba Emma este clienta de data aceasta și are un aspect incredibil care trebuie recreat cu ajutorul tău!

Distrați-vă de minune jucând Makeup Studio - Jocul de machiaj Halloween online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Halloween de la Prinxy.app:

  1. Tendințe în machiaj de Halloween
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween în pădurea fermecată