Soft Girls Winter Aesthetics on Prinxy

Te joci Soft Girls Winter Aesthetics pe Prinxy

Povestea jocului Soft Girls Winter Aesthetics

O vacanță de iarnă distractivă este tot ce au nevoie acești 5 iubiți înainte de a se întoarce la facultate, dar unde ar trebui să meargă? De obicei călătoresc împreună, dar anul acesta vor încerca altceva. Anul acesta, fiecare dintre ei și-a ales o destinație unică pentru vacanța de iarnă, dar se mențin la curent trimițându-și reciproc multe poze. Ești gata să te alături distracției? Apasă pe joc și pregătește-te să descoperi cele mai frumoase destinații de iarnă în acest joc de îmbrăcăminte gratuit   pentru fete numită Soft Girls Winter Aesthetics.

Acest joc de modă online este un amestec de tot ceea ce este în tendințe în acest moment și sunt sigură că vouă, fetelor, o să vă placă. Jocul prezintă de data aceasta cinci dintre prințesele tale preferate ca fete blânde , o selecție largă de piese vestimentare și accesorii la modă și câteva destinații uimitoare de iarnă care sunt uimitoare. Iarna nu este cel mai preferat anotimp dintre mulți, dar fetele noastre sunt mari fane ale ei. În timpul sezonului rece, fetele noastre aleg cele mai înalte pârtii pentru a-și exersa abilitățile de schi și cele mai confortabile căsuțe pentru a se relaxa după aceea, iar voi, doamnelor, sunteți invitate să vă alăturați distracției! Alăturați-vă Elsei, Rapunzel, Cenușăreasa, Belle și celei mai bune prietene a lor, Emma în jocul de îmbrăcăminte pentru fete Soft Girls Winter Aesthetics și pregătiți-vă să descoperiți destinațiile lor preferate de călătorie în timpul sezonului rece!

Prima ta oprire în acest joc de iarnă pentru fete sunt pârtiile acoperite de zăpadă din Alpii francezi. Aici te alături superbei Emma pentru o sesiune de schi, iar sarcina ta este să te asiguri că arată grozav. Asa ca sa vedem ce ar trebui sa poarte cu aceasta ocazie. Echipamentul de iarnă la modă, în culori și imprimeuri inspirate de fete, domină garderoba de iarnă a Emmei, iar voi, fetelor, sunteți norocoșii să descoperiți cele mai noi tendințe. Printre selecția de costume, ai și o selecție de ținute din două piese pe care le-ai combinat în seturi asortate sau în look-uri nepotrivite. Odată ce te-ai hotărât asupra ținutei câștigătoare, completează-i look-ul cu o coafură creț și accesorii la alegere. Super treabă, doamnelor! Urcă-te într-un avion și pregătește-te să o întâlnești pe Prințesa Elsa!

Prințesa Elsa a călătorit în Islanda pentru vacanța de iarnă și este aici pentru a asista la dansul magic al luminii nordice. O vei ajuta să arate grozav pentru ședința foto? Va avea loc într-un loc fascinant, unde lumini superbe își schimbă culorile în spatele ei. Cat de tare e asta? Verificați garderoba confortabilă și șic a Elsei, puneți-o să încerce toate ținutele care vă plac cel mai mult și alegeți una care să o ajute să iasă în evidență în timp ce este înconjurată de aurora boreală. Ești pregătit pentru următoarea ta destinație? Jocul nostru de prințese te va duce în Aspen în continuare, unde tu și Rapunzel veți descoperi una dintre cele mai frumoase străzi și inele de patinaj din oraș! Aspen este acum acoperit de zăpadă albă strălucitoare, iar prințesa Rapunzel abia așteaptă să facă pozele de aici. Dar ce ar trebui să poarte? Nuanța pastelată minunată și țesăturile confortabile, pălăriile drăguțe și mănușile o vor ajuta să iasă în evidență. Ești pregătit pentru încă ceva?

Apoi, vă plimbați pe străzile înghețate ale orașului New York împreună cu prințesa Ariel . Ea va avea o ședință foto pentru fete în mijlocul Parcului Central, dar înainte de asta, trebuie să o ajuți să-și aleagă ținuta șic. Răsfoiți prin varietatea largă de paltoane cu blană, fuste din tweed și accesorii, amestecați-le într-un aspect plin de culoare și creați o ținută elegantă pe care Ariel să o poarte astăzi! Completați aspectul ei de fată moale cu un nou aspect de machiaj , apoi continuați și alăturați-vă Bellei!

Jocul nostru pe tema iernii nu ar fi complet fără o excursie la cabana confortabilă a lui Belle în munți! Îmbrăchițiți în fața șemineului și cu o carte bună în mâini, tu și Belle veți avea cel mai bun timp vreodată. Treceți-vă degetele prin garderoba ei la modă, inspirată de estetica Cottagecore și vedeți ce ținută minunată puteți alege pentru ședința foto confortabilă a lui Belle. În cele din urmă, salvează-ți creația și distribuie-o prietenilor tăi!

Distrați-vă de minune jucând jocul Soft Girls Winter Aesthetics pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de îmbrăcăminte de iarnă de la Prinxy.app:

  1. Evadarea de iarnă a surorilor
  2. Ce să poarte: ediția de iarnă
  3. Tendințe în modă Winter Sisters