Coafuri de absolvire on Prinxy

Te joci Coafuri de absolvire pe Prinxy

Povestea jocului Coafuri de absolvire

Ziua absolvirii este aici, iar prințesa Belle este atât de încântată să urce pe scenă și să-și ia diploma. Dar, înainte de a merge la ceremonie, ea trebuie să se ocupe de aspectul ei de absolvire și aici este locul în care voi, fetelor, o puteți ajuta! Vino și alătură-te ei pentru a începe cu jocul Coafuri de absolvire pentru fete și ajută-l pe fata noastră Disney să decidă ținuta, machiajul și coafura ei de absolvire în timp ce îndeplinești toate sarcinile pe care ea ți-a pregătit-o. Să o ajutăm!

Ziua absolvirii vine pentru a finaliza frumoasa călătorie a lui Belle prin liceu și, cu siguranță, este o zi pe care ea nu va uita prea curând. Înconjurată de prieteni apropiați și de familie, ea se va îndrepta pentru ultima oară la liceu, dar nu înainte de a se lăsa răsfățată de mâinile tale pricepute. Să începem cu puțină îngrijire a părului! Folosește un șampon și un balsam delicat pentru a-i spăla profesional și apoi fă-ți timp pentru a-l usca bine, astfel încât să-l poți coafa în următorul nivel al acestui joc free-to-play pentru fete. Apoi, verifică cele trei coafuri de absolvire pe care le are în minte pentru ziua cea mare, selectează-ți preferatul și recreează-l urmând instrucțiunile date.

Dar înainte de a alege opțiunea câștigătoare, rețineți că coafura de absolvire a lui Belle nu trebuie să fie plictisitoare. Nu numai că coafura aleasă va arăta super drăguț în timpul oricăror festivități post-ceremonie, dar va face și o declarație sub șapca ei. Vine să completeze look-ul lui Belle al zilei, împreună cu o ținută șic și o rochie la alegere. Deci, ce coafură ar arăta cel mai bine sub șapca ei? Valurile jucăușe sunt un clasic atunci când vine vorba de coafuri de absolvire și cu siguranță o opțiune pentru Belle. Dar mai sunt! Continuați să jucați și descoperiți celelalte trei updo-uri pe care vi le-am pregătit în jocul nostru de păr gratuit pentru fete! Există împletitura laterală care este atât jucăușă, cât și șic în același timp, există coada de cal joasă, care va completa perfect stilul ei de absolvent și codițele răsucite. Apoi, urmați instrucțiunile pas cu pas și creați coafura dorită. Pentru a vă asigura că rămâne pe loc toată ziua, fixați șuvițele de păr rebele cu ace și fixativ.

Super treabă, doamnelor! Acum să o ajutăm să găsească cea mai bună ținută pe care să o poarte la festivitățile de absolvire. Există câteva rochii fancy disponibile în garderoba lui Belle, topuri șic, fuste plisate, costume pantaloni și chiar blugi din care să alegeți. Creați câteva combo-uri, încercați-le pe toate și alegeți-o pe cea care vă place cel mai mult. Continuați acest joc distractiv de îmbrăcăminte accesorizând ținuta lui Belle. Printre varietatea de bijuterii din aur și genți de designer, puteți găsi și buchete de flori colorate și chiar diplome. Apoi, selectați un machiaj luminos și pentru absolvenții noștri. Ce altceva de luat în considerare? Culoarea rochiei și a șapei de absolvire. Este o sarcină de designer de modă pe care o vei iubi!

Distrați-vă de minune jucând jocul Coafuri de absolvire pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de modă de absolvire de la Prinxy.app:

  1. Petrecerea de absolvire a BFFs
  2. Jurnalul meu de modă de vară
  3. Coafuri de absolvire