Sărbătoarea Crăciunului Frozen Princess on Prinxy

Te joci Sărbătoarea Crăciunului Frozen Princess pe Prinxy

Povestea jocului Sărbătoarea Crăciunului Frozen Princess

Anul acesta sunteți invitați să petreceți sărbătorile de iarnă în Arendelle Frozen! Cât de interesant este asta, fetelor? Elsa și Jack Frost, Anna și Kristoff se pregătesc să sărbătorească Crăciunul împreună. Vrem să ne asigurăm că va fi unul memorabil, îi veți ajuta în ultimele pregătiri? Vino și alătură-te prințeselor tale Disney preferate pentru a începe jocul Fetei de sărbătoare a Crăciunului pentru fete și vezi ce sărbătoare uimitoare poți pune împreună pentru cuplurile regale!

Să începem cu aspectul machiajului acestor surori. Ambele surori, Elsa și Anna, au un aspect natural în această iarnă, așa că, printre selecția impresionantă de farduri pastelate și culori de ruj, puteți găsi câteva farduri naturale care le vor completa perfect aspectul festiv. Apoi continuați cu următoarea etapă a acestui joc Frozen online, care este un joc distractiv de îmbrăcat . În garderoba Anna și Elsa, puteți găsi o mare varietate de ținute de Crăciun. Există rochii midi tricotate cu fulgi de zăpadă, există pulovere urâte de Crăciun, funduri și bijuterii de culoare bomboane pe care le puteți folosi pentru a completa ținutele alese. Apoi continuați să alegeți câteva ținute potrivite și pentru iubiții lor. Elsa și Anna s-au asigurat că Jack și Kristoff vor întâmpina sărbătorile de iarnă cu stil, așa că au cumpărat pentru ei niște ținute unice cu temă de sărbătoare. Verificați-le pe toate și decideți ce vor purta anul acesta!

După ce ați terminat alegerea ținutelor, vă puteți alătura cuplurilor regale la carnavalul de Crăciun. Aici au pregătit o sarcină distractivă de decorare pe care o veți iubi. Împreună cu aceste cupluri celebre, puteți decora omul de zăpadă și un superb pom de Crăciun!

Crăciun fericit și distrează-te de minune jucând jocul Frozen Princess Celebration Christmas pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Crăciun pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Planurile de vacanță ale lui Ellie
  2. Ellie și Ben: un Crăciun perfect
  3. Un Crăciun magic cu Eliza și Jack